Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

canım ben eşimle çalıştığım iş yerinde tanıştım.İlk telefonda sesini duyunca aşık oldum benim bu adamı görmem lazım dedim.Araştırdım.Sonra iş gereği msn de konuşmaya başladık.Sonra sohbet muhabbet.benim o ara bir çıktığım vardı aynı sarıgelin gibi sömürürdü beni.Benide tehdit ederdi.ailem hiç istemedi.Hatta beni yazlığa götürüp elimden telefonu aldılar falan filan.Ama ben onunla zaten inat için berabermişim.Kocamı gördüğüm anda tutuldum.Biz farklı şubelerdeydik.Birgün ben o şubeye gittim.O bana aval aval baktı ben ona.Israr etti öğle yemeğine kal diye.Sonra msn sohbeti ilerledi.Ben erkek arkadaşımdan ayrıldım.Kendimi seni öldürürüm dedi.Ama öldürmedi
sonra duydumki bu adamın bir kız arkadaşı varmış.çok üzüldüm yıkıldım.Bende msnde açtım konuyu.O da bazı şeyler anlattı.Neden ayrılamadığını filan.Bu arada biz daha çıkmıyorduk.Sonra ben bir gün msnde pat diye söledim.Sana aşık oldum diye .Kaldı böle.sonra beni davet etti.Oda içindekileri söyledi.Tabi aralarda bir hayli fırtınalı günler yaşadık.8 ayda söz,nişan düğün hepsi oldu.Çooooooooooooooooook seviyorum kocamı.dostlar başına vallahi.

ay maşallah orjim çok sevindim Allah bozmasın mutluluğunuz bebeğinizle perçinlensin inş🙂 kuzum benim🙂 bu arada başınız da sağolsun Allah sizlere uzun ömürler versin.

Günaydin 🙂

insallah güzel bir gün olur benim Kiz dün aksam Hastaneye yatti :-( serium veriyorlar simdi annemle esim basinda :-( bense isteyim

yaa migde bagirsak enfeksiyonu yaaa hemen 1,4kilo vermis 12 saat icinde hemen serum verdiler gözetim altinda simdi
guzum iyiyiz siz napiyosunuz? Tuna nasil?

ya benimkide hastanede migde bagirsak enfeksionu benim adam yaninda simdi..... ama pazartesi en gec cikar dedi doktor
canım kıyamam çok geçmiş olsun Allah şifasını versin. tuna dah iyi bugün yarın okula gidecek artık çok salgın var gerçekten.

karaböcüğüm yeni gördüm yazdığını çooook midem bulanıor yatıorummmm 🙁 ne zaman geçicek bu bulantılarım yaaaaa
sen nasılsın cnmmmm
kuzum 3 aydan sonra azalır kraker falan yemeye çalış bastırsın

bende şiirle ilgilneniorum cnmm bi sürü şiirim var inşallah bir gün kitap çıkarırım... tanışmamızı yazıyorummm cnmmm 🙂)
oo maşallah birgün alırız kitabını inş🙂

ay yerim ben sizi yaa roman gibi anlatmışsınız valla Allah kocalarımızdan bizleri ayırmasın darısı olmayanların başına🙂 ben de aşığım ona ve diğer yarım o benim🙂 yüzüne bakmaya sarılıp öpmeye kıyamıyorum. Allah herkese benimki gibi sizler gibi aşk dolu mutlu bir evlilik nasip etsin, inş gelecek bebeklerinizle mutluluğunuz artsın taşsın🙂

:küstüm:tunacım listeyi güncellicektin.Regli oldum canım mübarek ola.
ay çıldırıcam ya yine olmadı
ah kuzum hayırlısı olsun, ev taşırken belki daha zor olacaktı inş yeni evinizde önümüzdeki ay bebek haberi alırsın🙂 sonraki adetin nedir yazıyım.

Son düzenleme:
aaaa sende benim gibi söylemisin helal olsun vallaha tek ben deli catlak degilmisim 🙂

cok güzel bi hikaye allah ömrünüz boyunca mutlu etsin insallah... birsürü bebikolarla amin

yasin kacti guzum senin?

anlıyorum seni cnm benimmm tek çaremiz dua etmek inan inşallah daha fazla beklemezzsin biran önce bebiş gelir cnmm....

bu arada ikimizin hikayeleri azcık benzio iyiki bırakmışız eskileri gerçi benmki ölmüştü allah rahmet eylesin yoksa kesin gerçekten beni öldürürdü yüzü güzel rabbim işte acıdı halimeee en son öldüğünde cebinde 400 lira benim verdiğim para vardı kredi kartını ödicektiii hey gidi heyyyy ne salakmışım halbuki aklı başında bi kız diye bilir millet benii bunu duysalar valla kişiliğim zedelenir 🙂))))

Ah canım verilmiş sadakan varmış olsun rabbim büyük işte.Eskiyi yaşamasaydık belki kocişlerimizin kıymetini bu kadar iyi anlayamazdık.Bide canım kocamdan rabbim hayırlı bir evlat versin başka bişey istemem

tunacım sılam da adet olmuştu, yeni tarihini bilmiyorum ama listeyi değiştirmişti o aslında sanırım yanlış liste taşındı 🙂
tamam canım onu da alta atıyım, yok ikimiz de liste yenilediğimiz için herkes kendi sayfasını biliyor ya ordan devam ediyoruz.

maşallah canım Allah mutluluğunuzu daim etsin🙂

kızlar ben çıkmalıyım biraz ev işi yapıyım, akşama da koro çalışmam var 22 mayısta konserimiz var solom olacak gibi bakalım🙂 eşim şehirdışında olduğu için annemde kalacağız tunayla, bugün artık giremem yarın da doktora gideceğim bakalım belki gitmeden girerim bilemiyorum dua edin bana inş herşey yolundadır. öptüm sizleri hepinizi seviyorum🙂