ay maşallah orjim çok sevindim Allah bozmasın mutluluğunuz bebeğinizle perçinlensin inş🙂 kuzum benim🙂 bu arada başınız da sağolsun Allah sizlere uzun ömürler versin.SELAM arkadaşlar nikayım kıyıldı saat 2.30 da memelekete vardık 3.30 gibi kıyıldı kavga cıktı zaten keşke olmasaydı aksilikler bizi baştan buldu eşimin dayısı vefat etti kalamadık hemen dönmek zorunda kaldık şuan başım fena agrıyor midemde bulanıyor ama nikahım kıyıldı cok yorucuydu eşim sitem etti keşke gitmeseydik anlıcagınız tüm aksilikler bizi buldu bugün şimdi cenaze evine gidecez evi geldik eşyaları bıraktık sizlere bir yazayım öle gideyim şuan gidiyom ama akşama gelirmiyim bilmiyom sizleri seviyom kaynım fotografımızı cekmişti hemen attım sizlere artık digerlerini isteyinca atarım sizleri öpüyom görüşürz güle güle
Günaydin 🙂
insallah güzel bir gün olur benim Kiz dün aksam Hastaneye yatti :-( serium veriyorlar simdi annemle esim basinda :-( bense isteyim
yaa migde bagirsak enfeksiyonu yaaa hemen 1,4kilo vermis 12 saat icinde hemen serum verdiler gözetim altinda simdi
canım kıyamam çok geçmiş olsun Allah şifasını versin. tuna dah iyi bugün yarın okula gidecek artık çok salgın var gerçekten.guzum iyiyiz siz napiyosunuz? Tuna nasil?
ya benimkide hastanede migde bagirsak enfeksionu benim adam yaninda simdi..... ama pazartesi en gec cikar dedi doktor
kuzum 3 aydan sonra azalır kraker falan yemeye çalış bastırsınkaraböcüğüm yeni gördüm yazdığını çooook midem bulanıor yatıorummmm 🙁 ne zaman geçicek bu bulantılarım yaaaaa
sen nasılsın cnmmmm
oo maşallah birgün alırız kitabını inş🙂bende şiirle ilgilneniorum cnmm bi sürü şiirim var inşallah bir gün kitap çıkarırım... tanışmamızı yazıyorummm cnmmm 🙂)
Arabanin camina yastladim basimi. Cakilli yoldan ilerliyoruz. Etrafima bakiyorumda hic dogru düzgün bi yesillik yok. Zaten yoldan bikmis bi vaziyette zorla sürümüslerdi beni arabaya. Ben kücükken gitmistim köye ve hep günü birlik bi görüsmeydi.
Simdi ise kalacakmisiz bi kac gün babamin emmioglunda. Ya ben burada napim? Arkadaslarimin hepsi sehirde tatili kuru ve bilmedigim bi ortamdami gecireyim? Neyse köyün girisinde salvarli hatunlar ellerinde sis örgü maratonunda sanki. Yaptiklari gözle görülecek gibi degildi. Baya bi izledin yanlarindan gcene kadar… kimisi sagdan el salliyor kimisi soldan hos geldiniz diye bagiriyoooo.
Babam 10senedir köyüne gidememisti. Cok heycanliydi. Bense hala sinirli ve somurtuk vaziyette oturuyordum arkada. Üstümde askili bi elbise ve bi sapka gözümde gözlük. Yani almanyadn geldigim bes belliydi taytak turist
köydekilerde almanyanin göbeginden kopmus geldigimi anlamicaklar sanki……..……….. neyse bi bordo borda kapiya geldik babam inmemizi söyledi ve kapidan iceri girip mobilya yaptirmak istiyoz diyin dedi. ( Mobilyaci emmoglusun Ogullari) Kardesimle kapidan girdik ben bi elimle sapkami bi elimlede rüzgarda efil efil ucan elbisemi tutuyordum.
“Sey biz mobilya yaptiracaktik mümkünmü acabaaagaaaa?????“ diye avlunun icine bagirdim.
Kapidan bi zayif adam ve Minik bi kadin kostura kostura ciktilar…
„vay gurban olurum vallaha” diye sarili sarili verdiler bize bizse böyle icten sicak bi karsilasmaya hazir degildik ama kandir ceker demisler bizde sarildik yillardir görmedigimiz hasretle bekledigimiz kisilere gibi.
Hayret onlar aglamaya basladilar sevincten bizde nasil tepki verecegimizi bilmedik bizde döktük iki üc yas.
Eve aldilar. Disarisindan serindi evler beni bi koltuga oturtular annem babam arabayi avluya koyana kadar.
Konustuk iki laf. Ve babamin emmoglusu benim solumu isaret ederek oglum dedi. Ben anlamadim
Bak Kiz bu oglum dedi basimi cevirdigimde iki tane diz gördüm (malum ben oturuyom o ayakta) yavasca yukari baktim. Aman tanir bi boy ve yüzüne vardigimda gözlerine baktim gökmavisi ve gözbebekleri kücücüktü.
Hos geldin dedi bende hos diyip kaldim ayaga firladim sey kem küm ADIn ne diye azcik yüksek sesle sormusum saskinligimla ben metin dedi ve tokalastik….. zayif adam güldü minik kadin güldü bense saskin sakin aval aval bakiniyordum. Masallah cok yakisikli ve boylu poslu… icimden dedimki eger birgün cocugum olacaksa bu adam babasi olacak ve ben onun karisi baska yolu yok dedim kendime…. Daha 16yim saf temiz düsüncelere bi bakin yaaa
AMA O andan itibaren yanindan ayrilmadim nereye gittiyse yaninda gittim su getirmeye hayvanlara bakmaya ve bir cogu………. Simdi evliyim agustosta 5 sene olacak
Haaaa huuuuu haaaaa hu
Derin derin nefes aliyordum bi elimde torbayla bozuk para diyer elimdede avize. Telefon kulübenin icindeydim. Nasil dicem ne dicem. Bilmeli hayir beilmese daha iyi olur ya tabkisinden korkuyorum. Aslinda korkmam lazim.
Bu duruma arkadasim sayesinde geldim dediki bana: ya ara sunu da söyle ne his ettigini ya red eder yada cikarsiniz
Bense cikacagimiza pek ümitli degildim. Ama onu unutabilmek icin ümidim kesilmesi gerekiyordu. Ne de olsa icimde ümit besliyordum. Acaba diyordum beni yaninda istemeseydi kesin geri gönderiridi yada gelmeme izin vermezdi.
Tek ümidum buydu. Tek tutundugum dal ve beni unutmakta unutma istegimde engelleyen seydi….
Paralari teker teker attim ama atarken kendime SINIR koydum eger 3 defa söylemeyi deneyipte söyleyemiyorsam bu isten bu projeden vazgececektim.
Benim kendi istegim bu icimdeki sevgiyi ümidi bitirmek. Yas farki var ben burda o orada. Askere gidecek. Yani engelleride göze almak istemiyordum ama gelde su yürecegime anlat. Abi diyo baska bisey demiyo küp küp atiyor onu düsünmekten özlemekten iyice kafayi yemistim.
Gel gelelim DIIIT etti ben nefes almayi biraktim. ALOO sen kimsüün diye bi ses (askimin abisi cikti). Benim karakiz (bana kara kiz derlerdi yada salvarli derlerdi)
Ben: Napiyonuz iyimisiniz?
Abisi: iyiyiz siz nabiyonuz simdi tarladeyim.
Ben: HA Cakir abim oradami?
Abisi: cebi bende ama yok o eve gitti.
Ben: ok ben bi sizinkileri arim
Kapattim Of tam cesaretimi toplamisken abisi cikti yaa böyle bisey olamaz ya
Neyse avize yine elimde bu sefer evlerini aradim
Minik kadin: Aloo
Ben: Alooo yenge napiyorsunuz?
Minik Yenge: iyiyim yengem siz napiyorsunuz. Demin bende seni andim gittiniz ev bos bos oldu.
Ben: ya yenge cakir abim evdemi?
Minik kadin: Yok o tarlada
Ben: ha iyi ozaman ben yine ararim herkese selam söyle öpüyorum
Dedim tam kapatiyordum üzgün üzgün bi yöndende söylemek zorunda kalmadigim icin rahatlamistim. Ama bu durumu düzeltmezdiki. Neyse
Dur kapatma diye ses geldi tam kapatmak oldugum avizeden.
Ben: ALOO
O: aloo
Ben: Napiyorsun?
O: tarladan geliyorum
Ben: Ya abi sana bisey söyleyecektim.
O: ne söyleyecektin?
Ben😕en bana kardes gözüyle bakarken ben sana ASIK oldum. Biliyorum kücügüm ve senin bekledigin bbegendigin dengin degilim ama durum bu
O: yanlis düsünüyorsun
Ben: NE
O: yarin konusalim. Ama inanki yanlis düsünüyorsun simdi konusamam herkez yanimda.
DEDI ve ertesi gün aradigimda beni unutamadigini söyledi….. cikmaya basladik…..
Minik kadin simdi kayinvaldem J
bir erkek arkadaşım vardı 9 aydır birlikteydik ve aşırı kıskançtı benimle ilgili herşeyi kafasına takıyordu.. minibüste birisi benim ayağıma bassa dünyaları yıkıyordu o derece yaniii... ayrıca madi manevi beni sömürüyordu bi yerde yemek yesek hesabı hep ben öderdim ve ben salak gibi onu severdim yinede..ve
birgün hiç bi sağlık problemi yokken birden beyin felci geçirip vefat etti. dünya başıma yıkılımıştı çoook zor günler geçirdimmm gerçekten... aylar geçtiii bi ilişki benim için zordu hele evliliği hiç düşünemiyordum yaşadığım şeyden sonra beni hem sömürmüştü hemde ölümüyle üzmüştü.. ozamanlar internetim yoktu eve yeni internet bağlandı bende hep merak ettim chat nasıl bişi herkes giriiyor diye ve ogün ilk ve son chate girdim o sırada eşimde arkadaşının ısrarıyla ilk kez girmiş doğuda görevde olduğu için kız bulamadığından arkadaşı bari chatte kız bul demiş tabii ikimizde chatten bişi olmayacğıı düşünerek girmişiz ti ye alarak.. ama ne olduysa o gün oldu ikimzde çok doğaldık ve msn lermizi aldık zamanla farklı boyutlara taşındı bu ilişki ve ben inanamadım internetten böle bişi olmaz diyordum ama eşim zamanla tüm akrabalarıyla beni tanıştırdı ve güvenim dahada arttı sonra 3 yıl flörtün ardından evlendikkk🙂)) yani normalde güvenilir bişi değil kesinlikle ama biz şansımıza birbirimizi bulduk... ve tek bir yalan söylemeden birbirimize...
Sizinkide bizimkine benziyor canım 🙂
Bende üye olduğum memurlar.net sitesinin mesaj bölümünü eşimle tanışana fark etmeyerek, o gün BUDA NEYMİŞ diyerek açtığımda karşıma çıkan mesajlar ve HADİ BİR CEVAP VEREYİM dememle eşime çarpmışım
gerçi bizimki biraz daha ilginç tanışmamızdan önce eşimin çalıştığı yere benim yanımda çalışan bir arkadaşımın tayinin çıkarak gitmesi, güven olayını artırdı ve ve biz akşam yazıştık ertesi akşam tanıştık, ve aynı akam evlenme teklifi ederek yanımdan gitti ve 3 gün sonra anne ve babası vefat etmiş oludğu için en büyük abisi ve yengesini alarak istemeye gelmesi ile NEYE UĞRADIĞIMI şaşırtması ile devametti ve 20 gün sonra kendimi nışanlanmış hatta NİKAHLANMIŞ buldum
çoğunluğun ortak noktası🙂sanırım görmeden🙂) bende onların arasına giriyorum..bi akşam arkadaşlarla buluşup eğlenmeye gitmiştik..genelde eve gelince yatan biriyim🙂bilgisayarı açayım dedim..arada girdiğim sitede bide baktım bir mesaj..merhaba diye..baktım aynı şehirdeyiz..bende cevap yazdım..sonra bir baktım biz bununla işi ilerletmişiz hep benle görüşmek istiyor..fakat hep işim var diyorum..sonra iş için benim bulunduğum yere geleceğini söylediydi..bende ok dedim sonra görüşmeye karar verdik..acıkçası gördüm hiiçç elektrik alamadım..bana oldukça zayıf ama yakışıklı geliyordu hiç elektrik alamamıştım..hatta yolda yürürken ondan iki adım önde gidiyordum o derece🙂)hep dalga geçerdim onunda çok ciddiyim...🙂...nasılsa nazı ben yapıyordum...istediğim zaman konuşurum istemediğim zaman konuşmam bile diyordum yüzüne karşı..o hep o kişilikte ya benim gözümde...zaman ilerledikçe o hiç beğenmediğim elektrik alamadığım o kişiyi farkında olmadan öyle aşık olmuşumkii..zamanla sorunlar yaşamaya başladık....sorunlar yaşadıkça bi irkilme oluyordu bende..midem bulanır gibi..ayaklarım ellerim tutulıyordu sanki..nefes alırken bile o kalp atışlarım bütün hücrelerime yayılmış gibiydi adeta...ve biz ayrıldık...ben onu dinlemediğim için o beni sorumsuz görüyordu haklıydıda..oda aşıktı ama sen değişmezsin gibi geliyor ilerde üzüleceğimize şimdi üzülelim diye ağlayıp bana durumu açıklıyordu..ikimizde çok ağladık..ya resmen onsuz yaşayamayacağımı bile düşünmüştümm..ayy şuan bunları yazdıkça o anları tekrar yaşar gibi oldum...2 hattı var telefonu..birinle benle konuşuyor.diğeriylede bana mesaj yazıyor sensiz yaşayamam diye..o gün karakolda nöbetçiydi benimki askerler ağladığını görmesin diye masanın altına saklanmış benimki...işte o andaa aşkımızın bizim için ne kadar kıymetli olduğunu anlamıştık...ve bir iki ay sonra beni istemeye geldiler..ve hemen nikahh...benimki hızlı çıktı hemen nikahı bastı beni kaçırmamak için🙂)1 yıl sonrada düğün🙂)o günler acısıyla tatlısıyla benim için çok özel ve güzeldii🙂))
ay yerim ben sizi yaa roman gibi anlatmışsınız valla Allah kocalarımızdan bizleri ayırmasın darısı olmayanların başına🙂 ben de aşığım ona ve diğer yarım o benim🙂 yüzüne bakmaya sarılıp öpmeye kıyamıyorum. Allah herkese benimki gibi sizler gibi aşk dolu mutlu bir evlilik nasip etsin, inş gelecek bebeklerinizle mutluluğunuz artsın taşsın🙂yaa inan bizimde öyle..ya bunun sebebi aşkk bence..zaman zaman acı tatlı şeyler yaşansada..ben hala eşime bakarlken gözlerim doluyorr...bazen ağlıyorum onun yüzüne bakarken..oda şaşırıyo🙂)bilmiyorum aşk işte paylaştıkça çoğalıyo ya..oda ağlar bende sulugözüz biz🙂)
ah kuzum hayırlısı olsun, ev taşırken belki daha zor olacaktı inş yeni evinizde önümüzdeki ay bebek haberi alırsın🙂 sonraki adetin nedir yazıyım.:küstüm:tunacım listeyi güncellicektin.Regli oldum canım mübarek ola.ay çıldırıcam ya yine olmadı
canım ben eşimle çalıştığım iş yerinde tanıştım.İlk telefonda sesini duyunca aşık oldum benim bu adamı görmem lazım dedim.Araştırdım.Sonra iş gereği msn de konuşmaya başladık.Sonra sohbet muhabbet.benim o ara bir çıktığım vardı aynı sarıgelin gibi sömürürdü beni.Benide tehdit ederdi.ailem hiç istemedi.Hatta beni yazlığa götürüp elimden telefonu aldılar falan filan.Ama ben onunla zaten inat için berabermişim.Kocamı gördüğüm anda tutuldum.Biz farklı şubelerdeydik.Birgün ben o şubeye gittim.O bana aval aval baktı ben ona.Israr etti öğle yemeğine kal diye.Sonra msn sohbeti ilerledi.Ben erkek arkadaşımdan ayrıldım.Kendimi seni öldürürüm dedi.Ama öldürmedisonra duydumki bu adamın bir kız arkadaşı varmış.çok üzüldüm yıkıldım.Bende msnde açtım konuyu.O da bazı şeyler anlattı.Neden ayrılamadığını filan.Bu arada biz daha çıkmıyorduk.Sonra ben bir gün msnde pat diye söledim.Sana aşık oldum diye .Kaldı böle.sonra beni davet etti.Oda içindekileri söyledi.Tabi aralarda bir hayli fırtınalı günler yaşadık.8 ayda söz,nişan düğün hepsi oldu.Çooooooooooooooooook seviyorum kocamı.dostlar başına vallahi.
bizim kara kuzu Orji nerelerde?
odada görünüyor ama yok?
ORJIIII cnm nassi etting ne var ne yok?
ah sarıgelinim olmuyor işte bu ay 7.ay bitti.Henüz birşey yok.Ne yapayım ama canımı sıkmamaya çalışıyorum.bu idrar testlerine de hiç güvenmiyorum artık.İki seferdir silik ikinci çizgi çıkıyor.Sadece ben görsem neyse.Eşimde görüyor.Ama bu sefer inanıp umutlanmadım allahtan.Hayırlısı ne diyeyim
anlıyorum seni cnm benimmm tek çaremiz dua etmek inan inşallah daha fazla beklemezzsin biran önce bebiş gelir cnmm....
bu arada ikimizin hikayeleri azcık benzio iyiki bırakmışız eskileri gerçi benmki ölmüştü allah rahmet eylesin yoksa kesin gerçekten beni öldürürdü yüzü güzel rabbim işte acıdı halimeee en son öldüğünde cebinde 400 lira benim verdiğim para vardı kredi kartını ödicektiii hey gidi heyyyy ne salakmışım halbuki aklı başında bi kız diye bilir millet benii bunu duysalar valla kişiliğim zedelenir 🙂))))
tamam canım onu da alta atıyım, yok ikimiz de liste yenilediğimiz için herkes kendi sayfasını biliyor ya ordan devam ediyoruz.tunacım sılam da adet olmuştu, yeni tarihini bilmiyorum ama listeyi değiştirmişti o aslında sanırım yanlış liste taşındı 🙂
maşallah canım Allah mutluluğunuzu daim etsin🙂canım ben eşimle çalıştığım iş yerinde tanıştım.İlk telefonda sesini duyunca aşık oldum benim bu adamı görmem lazım dedim.Araştırdım.Sonra iş gereği msn de konuşmaya başladık.Sonra sohbet muhabbet.benim o ara bir çıktığım vardı aynı sarıgelin gibi sömürürdü beni.Benide tehdit ederdi.ailem hiç istemedi.Hatta beni yazlığa götürüp elimden telefonu aldılar falan filan.Ama ben onunla zaten inat için berabermişim.Kocamı gördüğüm anda tutuldum.Biz farklı şubelerdeydik.Birgün ben o şubeye gittim.O bana aval aval baktı ben ona.Israr etti öğle yemeğine kal diye.Sonra msn sohbeti ilerledi.Ben erkek arkadaşımdan ayrıldım.Kendimi seni öldürürüm dedi.Ama öldürmedisonra duydumki bu adamın bir kız arkadaşı varmış.çok üzüldüm yıkıldım.Bende msnde açtım konuyu.O da bazı şeyler anlattı.Neden ayrılamadığını filan.Bu arada biz daha çıkmıyorduk.Sonra ben bir gün msnde pat diye söledim.Sana aşık oldum diye .Kaldı böle.sonra beni davet etti.Oda içindekileri söyledi.Tabi aralarda bir hayli fırtınalı günler yaşadık.8 ayda söz,nişan düğün hepsi oldu.Çooooooooooooooooook seviyorum kocamı.dostlar başına vallahi.
aaaa sende benim gibi söylemisin helal olsun vallaha tek ben deli catlak degilmisim 🙂
cok güzel bi hikaye allah ömrünüz boyunca mutlu etsin insallah... birsürü bebikolarla amin
yasin kacti guzum senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?