Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

yaa iste gocalrimizla nassi evlendigimizi paylasip dururuz 🙂
eee
KISA bi özet:
Sarigelin görmeden ASIK
LALEZAR aceleci pacasi tutusmus ASIK
bense sazan ASIK dalip gittim de acik

eee sira sendedir bacim.....

çoğunluğun ortak noktası🙂sanırım görmeden🙂) bende onların arasına giriyorum..bi akşam arkadaşlarla buluşup eğlenmeye gitmiştik..genelde eve gelince yatan biriyim🙂bilgisayarı açayım dedim..arada girdiğim sitede bide baktım bir mesaj..merhaba diye..baktım aynı şehirdeyiz..bende cevap yazdım..sonra bir baktım biz bununla işi ilerletmişiz hep benle görüşmek istiyor..fakat hep işim var diyorum..sonra iş için benim bulunduğum yere geleceğini söylediydi..bende ok dedim sonra görüşmeye karar verdik..acıkçası gördüm hiiçç elektrik alamadım..bana oldukça zayıf ama yakışıklı geliyordu hiç elektrik alamamıştım..hatta yolda yürürken ondan iki adım önde gidiyordum o derece🙂)hep dalga geçerdim onunda çok ciddiyim...🙂...nasılsa nazı ben yapıyordum...istediğim zaman konuşurum istemediğim zaman konuşmam bile diyordum yüzüne karşı..o hep o kişilikte ya benim gözümde...zaman ilerledikçe o hiç beğenmediğim elektrik alamadığım o kişiyi farkında olmadan öyle aşık olmuşumkii..zamanla sorunlar yaşamaya başladık....sorunlar yaşadıkça bi irkilme oluyordu bende..midem bulanır gibi..ayaklarım ellerim tutulıyordu sanki..nefes alırken bile o kalp atışlarım bütün hücrelerime yayılmış gibiydi adeta...ve biz ayrıldık...ben onu dinlemediğim için o beni sorumsuz görüyordu haklıydıda..oda aşıktı ama sen değişmezsin gibi geliyor ilerde üzüleceğimize şimdi üzülelim diye ağlayıp bana durumu açıklıyordu..ikimizde çok ağladık..ya resmen onsuz yaşayamayacağımı bile düşünmüştümm..ayy şuan bunları yazdıkça o anları tekrar yaşar gibi oldum...2 hattı var telefonu..birinle benle konuşuyor.diğeriylede bana mesaj yazıyor sensiz yaşayamam diye..o gün karakolda nöbetçiydi benimki askerler ağladığını görmesin diye masanın altına saklanmış benimki...işte o andaa aşkımızın bizim için ne kadar kıymetli olduğunu anlamıştık...ve bir iki ay sonra beni istemeye geldiler..ve hemen nikahh...benimki hızlı çıktı hemen nikahı bastı beni kaçırmamak için🙂)1 yıl sonrada düğün🙂)o günler acısıyla tatlısıyla benim için çok özel ve güzeldii🙂))

ewet valla artık görmeden aşık olmak moda 🙂) ama iyiki olmuş dimi kuşum ben o günleri çok iyi hatırlıyorum sen bana anlatıodun habire ti ye alıodun çocuğu hatta ayrılmıştınız ama sonra anlamıştınız biribirinizden kopamayacağınızı..... bizde kocamla 3 yıl flört attik ama maasef 6 ayda bir yüzyüze görüşebilioduk o nedenle evlendiktem sonra çıkıo gibi yaşıyoruz hayatımızı 🙂)) şimdi o günlerin acısını çıkarıyoruz nerdeyse 1 yıl oldu hasret gideremedik haylaaaaa

eveeett geldik mayıs ayına🙂 ohhh gelsin hamişler🙂 maşallah maşallah nisan ayı bereketli çıktı🙂 bakalım bu ay kaç hamiş çıkacak? darısı tüm listeye...

🙂
🙂
🙂
H A M İ Ş L E R İ M İ Z🙂
🙂
🙂

Aman nazar değmesin
1.salkım......................şubat hamişi

2.tuvanna....................şubat hamişi

3.aussie-angel...........şubat hamişi

4.hazan_11...............şubat hamişi
son adet 7 şubat Antalya

5.esinerkan..........mart hamişi
son adet 1 mart
Düzce 24 Okul öncesi öğrt.

6.burju.................mart hamişi

7.sarı gelin.................mart hamişi
son adet 6 mart

8.sen-lin12121212.........mart hamişi

9.çölmeleği..............mart hamişi
Mardin/Midyat 19

10.tunaa.......mart hamişi
son adet 20 mart
Eskişehir 33 Resim öğrt. çok mutluyum🙂)))

11.mavişimbebekistiyor.......mart hamişi
İstanbul 41 Gayrımenkul danış.

12.tatu...............mart hamişi

13.mavikedi..............nisan hamişi
son adet 1 nisan Edirne 28 İngilizce öğrt. Tebrikler🙂

14.geliyobebiş..........nisan hamişi
son adet 8 nisan
Tebrikler🙂

15.merakla bekliyoruz bakalım bu numaranın sahibi kim? 🙂

beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
gelin artık bebişlerimiz gel gel gel...🙂
:salıncak:
-fatma mutlu.............6 mayıs ??? Elazığ 21 15 no hamiş adayı🙂

-sılam_nisa.................6 mayıs ??? Türkçe öğrt.

-şimall...............6-10 mayıs ??? Kütahya 26 Ev hanımı

-dilara1.................7 mayıs ??? Mardin (Almanyadan)

-best_dream...........10 mayıs ???

-elif_ecrin...................11 mayıs ???

-elçin&su.................12 mayıs
-bembeyaz...............13 mayıs Konya 26 Memur
-berna24..................15 mayıs
-orjinal-catlaq............15 mayıs İstanbul
-gullu_23...................17 mayıs
-ayşegül................19 mayıs
-unıca...................19 mayıs
-mini garaböcük............20 mayıs
-denizzzz..........20 mayıs Muğla/Fethiye 27 Muhasebe
-uyuzmuyum_neyim.....................20 mayıs 28
-geveze.....................22 mayıs
-lalezar...................22-24 mayıs Balıkesir 39 Memur
-yaseminnnnnnn........24 mayıs Kütahya 22 Ev hanımı
-defne defne................30 mayıs Satış danışmanı
-burçemm.................31 mayıs Tekirdağ
-çitos....................1 haziran Yozgat
-sinemtugra.................2 haziran
-baharrrımmm..............3 haziran Ardahan Güzellik uzmanı
-melodi_cn................6 haziran İstanbul 25 Ev hanımı
-haziran13.............? İstanbul 35 Mühendis
-gülparem...............? Afyon 22 Üniv. öğrc.
-beklenenbebiş..........8 haziran 20
-yesi......................? 25
-aymelek..............? Erzurum 25 Hemşire

Arkadaşlarımıza Allahtan sabır diliyoruz, inş en kısa zamanda yine bizlere bebek müjdesi verirler...
sheker_shey...............? Konya
sevde7...................?
geweze............? Ankara 22 Üniv. öğrc.

arkadaşlarımızı da unutmadık ne zaman isterlerse listeye tekrar ekleriz, onlar da lütfen umutlarını kaybetmesinler:
sea34........................? İstanbul
koza...................? Antalya 33

adet tarihini ve diğer bilgilerini listede görmek isteyen arkadaşlar yazsınlar seve seve ekleriz...
adet olanlardan isteyenler de lütfen yeni adet tarihlerini ekletmeyi unutmasınlar.

Dikkat!!! Regl tarihi 15 gün geçip de topiğe haber vermeyenler listeden çıkarılacaktır.

ve hiç birşey göründüğü gibi değilmiş ben bunu anladım eşimi tanıdığım aşık olduğum andan itibaren ben yokmuşum aslında...ona aşık olduğumda yeniden doğmuş gibiydim sanki..ve onu tanımadan önce ne kadar boş ve eksik olduğumu anlamıştım..duygusal aşk anlamında🙂hımm bu arada kocama iyi baktım zayıf değil yanii🙂)hatta gün geçtikçe dahada yakışıklı oluyor yaa ben anlamıyorum🙁🙂

mutluluklarrrrrrrrr
hic bir şeyi kafana takma her şey güzel olucak

yaa inan bizimde öyle..ya bunun sebebi aşkk bence..zaman zaman acı tatlı şeyler yaşansada..ben hala eşime bakarlken gözlerim doluyorr...bazen ağlıyorum onun yüzüne bakarken..oda şaşırıyo🙂)bilmiyorum aşk işte paylaştıkça çoğalıyo ya..oda ağlar bende sulugözüz biz🙂)

oooo sizinki de romanmis bacim yaaaa

vallaha burasi ask la doldu insallah bu enerji sayesinde bi gelisme olur 🙂 yani bebiko