Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

atlatmanıza sevindim cnmm geçmiş geçmişte kalmıştır tabiii.. ama işte rahatszlık verince ister istemez insan etkilniodur kafanız rahatlayınca daha yoğun hissedersiniz duygularınızı... aynen şuan olduğu gibiii...
Sağol bitanem, inşallah hepimiz mutlu olalım 🙂
Birde ben eşime öyle görür görmez aşık falan olmadım, evlendikten sonra çok olaylar yaşadık, eşimin ikinci evliliği, ilk eşinden çocuk falan olmamış kadından ötürü, sonra bizi epey yanlız bırakmadı, aradı sürekli huzursuz etti, işte kötü günler yaşadık birlikte, ama niyahet 1 seneyi aşkındır hepsi bitti, şimdi gün günden o bana ben ona dahada bir aşık olduğumuzu hissediyorum 🙂

Haaaa huuuuu haaaaa hu
Derin derin nefes aliyordum bi elimde torbayla bozuk para diyer elimdede avize. Telefon kulübenin icindeydim. Nasil dicem ne dicem. Bilmeli hayir beilmese daha iyi olur ya tabkisinden korkuyorum. Aslinda korkmam lazim.
Bu duruma arkadasim sayesinde geldim dediki bana: ya ara sunu da söyle ne his ettigini ya red eder yada cikarsiniz

Bense cikacagimiza pek ümitli degildim. Ama onu unutabilmek icin ümidim kesilmesi gerekiyordu. Ne de olsa icimde ümit besliyordum. Acaba diyordum beni yaninda istemeseydi kesin geri gönderiridi yada gelmeme izin vermezdi.
Tek ümidum buydu. Tek tutundugum dal ve beni unutmakta unutma istegimde engelleyen seydi….
Paralari teker teker attim ama atarken kendime SINIR koydum eger 3 defa söylemeyi deneyipte söyleyemiyorsam bu isten bu projeden vazgececektim.

Benim kendi istegim bu icimdeki sevgiyi ümidi bitirmek. Yas farki var ben burda o orada. Askere gidecek. Yani engelleride göze almak istemiyordum ama gelde su yürecegime anlat. Abi diyo baska bisey demiyo küp küp atiyor onu düsünmekten özlemekten iyice kafayi yemistim.

Gel gelelim DIIIT etti ben nefes almayi biraktim. ALOO sen kimsüün diye bi ses (askimin abisi cikti). Benim karakiz (bana kara kiz derlerdi yada salvarli derlerdi)
Ben: Napiyonuz iyimisiniz?
Abisi: iyiyiz siz nabiyonuz simdi tarladeyim.
Ben: HA Cakir abim oradami?
Abisi: cebi bende ama yok o eve gitti.
Ben: ok ben bi sizinkileri arim
Kapattim Of tam cesaretimi toplamisken abisi cikti yaa böyle bisey olamaz ya

Neyse avize yine elimde bu sefer evlerini aradim
Minik kadin: Aloo
Ben: Alooo yenge napiyorsunuz?
Minik Yenge: iyiyim yengem siz napiyorsunuz. Demin bende seni andim gittiniz ev bos bos oldu.

Ben: ya yenge cakir abim evdemi?
Minik kadin: Yok o tarlada
Ben: ha iyi ozaman ben yine ararim herkese selam söyle öpüyorum

Dedim tam kapatiyordum üzgün üzgün bi yöndende söylemek zorunda kalmadigim icin rahatlamistim. Ama bu durumu düzeltmezdiki. Neyse
Dur kapatma diye ses geldi tam kapatmak oldugum avizeden.
Ben: ALOO
O: aloo
Ben: Napiyorsun?
O: tarladan geliyorum
Ben: Ya abi sana bisey söyleyecektim.
O: ne söyleyecektin?
Ben😕en bana kardes gözüyle bakarken ben sana ASIK oldum. Biliyorum kücügüm ve senin bekledigin bbegendigin dengin degilim ama durum bu
O: yanlis düsünüyorsun
Ben: NE
O: yarin konusalim. Ama inanki yanlis düsünüyorsun simdi konusamam herkez yanimda.

DEDI ve ertesi gün aradigimda beni unutamadigini söyledi….. cikmaya basladik…..
Minik kadin simdi kayinvaldem J

oyy oyyyy oyyyyy valla süper olmuş bayıldımmm cesaretine hayran kaldım sanırım ben böle bişi hiç yapamazdım ama aşk işteee demek oluomuş... sonrası malummmm ve çıkmaya başaldınızzzz 🙂)))
Haaaa huuuuu haaaaa hu
Derin derin nefes aliyordum bi elimde torbayla bozuk para diyer elimdede avize. Telefon kulübenin icindeydim. Nasil dicem ne dicem. Bilmeli hayir beilmese daha iyi olur ya tabkisinden korkuyorum. Aslinda korkmam lazim.
Bu duruma arkadasim sayesinde geldim dediki bana: ya ara sunu da söyle ne his ettigini ya red eder yada cikarsiniz

Bense cikacagimiza pek ümitli degildim. Ama onu unutabilmek icin ümidim kesilmesi gerekiyordu. Ne de olsa icimde ümit besliyordum. Acaba diyordum beni yaninda istemeseydi kesin geri gönderiridi yada gelmeme izin vermezdi.
Tek ümidum buydu. Tek tutundugum dal ve beni unutmakta unutma istegimde engelleyen seydi….
Paralari teker teker attim ama atarken kendime SINIR koydum eger 3 defa söylemeyi deneyipte söyleyemiyorsam bu isten bu projeden vazgececektim.

Benim kendi istegim bu icimdeki sevgiyi ümidi bitirmek. Yas farki var ben burda o orada. Askere gidecek. Yani engelleride göze almak istemiyordum ama gelde su yürecegime anlat. Abi diyo baska bisey demiyo küp küp atiyor onu düsünmekten özlemekten iyice kafayi yemistim.

Gel gelelim DIIIT etti ben nefes almayi biraktim. ALOO sen kimsüün diye bi ses (askimin abisi cikti). Benim karakiz (bana kara kiz derlerdi yada salvarli derlerdi)
Ben: Napiyonuz iyimisiniz?
Abisi: iyiyiz siz nabiyonuz simdi tarladeyim.
Ben: HA Cakir abim oradami?
Abisi: cebi bende ama yok o eve gitti.
Ben: ok ben bi sizinkileri arim
Kapattim Of tam cesaretimi toplamisken abisi cikti yaa böyle bisey olamaz ya

Neyse avize yine elimde bu sefer evlerini aradim
Minik kadin: Aloo
Ben: Alooo yenge napiyorsunuz?
Minik Yenge: iyiyim yengem siz napiyorsunuz. Demin bende seni andim gittiniz ev bos bos oldu.

Ben: ya yenge cakir abim evdemi?
Minik kadin: Yok o tarlada
Ben: ha iyi ozaman ben yine ararim herkese selam söyle öpüyorum

Dedim tam kapatiyordum üzgün üzgün bi yöndende söylemek zorunda kalmadigim icin rahatlamistim. Ama bu durumu düzeltmezdiki. Neyse
Dur kapatma diye ses geldi tam kapatmak oldugum avizeden.
Ben: ALOO
O: aloo
Ben: Napiyorsun?
O: tarladan geliyorum
Ben: Ya abi sana bisey söyleyecektim.
O: ne söyleyecektin?
Ben😕en bana kardes gözüyle bakarken ben sana ASIK oldum. Biliyorum kücügüm ve senin bekledigin bbegendigin dengin degilim ama durum bu
O: yanlis düsünüyorsun
Ben: NE
O: yarin konusalim. Ama inanki yanlis düsünüyorsun simdi konusamam herkez yanimda.

DEDI ve ertesi gün aradigimda beni unutamadigini söyledi….. cikmaya basladik…..
Minik kadin simdi kayinvaldem J

🙂
evet cikmaya basladik
8 ay telle mektupla sürdü sadece ondan
sonra bi sene konusmadik askerdeyken haberini alamadim vs. yani ayrildik
ama yazin yine TRye köye varinca baristik

yaaa cok cesaretliyimdir gercekten biseyi istiyorsam yada emin olmak isitiyorsam cok ugrasirim yilmam.
onun beni istedigini sevdigine emin oldum ve öylelikle tekrar evet dedim....

ama 2. cikma teklifi ben yapmadim. ama benimde gönlüm varmdiki 4 gün sonra evet dedim.... 🙂

ya ne bileyim ama o ona ilk vuruldugum an okadar temiz ve kusursuz bi sevgiydiki hayallerim ve aklimdan gecenler cok cocukcaydi 🙂

cok sükür böle oldu cnm ya

oyy oyyyy oyyyyy valla süper olmuş bayıldımmm cesaretine hayran kaldım sanırım ben böle bişi hiç yapamazdım ama aşk işteee demek oluomuş... sonrası malummmm ve çıkmaya başaldınızzzz 🙂)))

aşkkk işteeee nelere kadil 🙂 demekki nasibinizde varmış tekrar barışıp evlenmişsiniz cnmmm
🙂
evet cikmaya basladik
8 ay telle mektupla sürdü sadece ondan
sonra bi sene konusmadik askderdeyken haberini alamadim vs. yani ayrildik
ama yazin yine TRye köye varinca baristik

yaaa cok cesaretliyimdir gercekten biseyi istiyorsam yada emin olmak isitiyorsam cok ugrasirim yilmam.
onun beni istedigini sevdigine emin oldum ve öylelikle tekrar evet dedim....

ama 2. cikma teklifi ben yapmadim. ama benimde gönlüm varmdiki 4 gün sonra evet dedim.... 🙂

ya ne bileyim ama o ona ilk vuruldugum an okadar temiz ve kusursuz bi sevgiydiki hayallerim ve aklimdan gecenler cok cocukcaydi 🙂

cok sükür böle oldu cnm ya

Geri