Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

TUNAA canım seninde bugün konrolün var hadi hayırlısı sende gör bebişin minik kalp atışını 🙂 canım dün fırsatım olmadı tunayı kocaman öpüyorum ve güzel anneciği kardeşi ve babasıyla nice mutlu seneler diliyorum 🙂 ayrıca evet çok kötü salgın var herkes kırılıyor valla ben iyileştim ama yanıma yaklaştırmamama rağmen oğlumda hastalandı çok gaçmiş olsun onlar olmasın hep biz olalım istiyoruz ama olmuyor kendinize iyi bakın bebişin haberini bekliyoruz 🙂bakalım sana kaç haftalık diycek 🙂benimki herseferinde ileri değil geri gidiyor sanki 🙂

Progestanın çok yan etkisi var, baş dömesi en fazla olanı, uyku hali çok yapıyor banada ayakta uyuyorum resmen, bu ay vermedi dr.um ama, kullanmıyorum...

evet bitanem sonunda atlattım tam olmasada beni yatağa bağlayan kısmı gitti 🙂canım nedendir bilmiyorum ama herkes kız diyor 🙂 asker oğlum rüyasında mavi gözlü sarışın lüle lüle saçlı bir kızın olduğunu gördüm diyor ama dediğin gibi önemli olan sağlıklı ve zamanında dünyaya gelmesi hiç frketmez ben onu hertürlü çok seviyorum kızda olsa erkekde allahım isteyen herkese nasip etsin 🙂

canım sağol, inşallah 🙂 bunlar çok güzel duygular allahım hepinize tattırsın dualarım sizlerle bitanem 🙂

Sağol canım Allahım kabul etsin inşallah dualırımızı, :küstüm:ama sabah çalışması da bir zor ki bu sabah resmen yani karazoru gibi geldi
işe de geç kaldım, bıcı bıcı fasılları falan 🙂

Ayyy hadi inşallah, iki koçunun yanına bir prenses çok yaşıkır 🙂