Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Ah canim benim ne buyuk heyecan senin icin simdi cok guzel bir duygu Rabbim butun isteyenlere nasip etsin ins. Senin adina cok sevindim. hadi hayirlisi bakalim. Cokk dikkat et kendine ilk uc ay cok onemli. poset bile tasima tedbiri elden birakmamak gerekir iyi baka melegimize de kendine de.

saat 1 le 3 arası cıkıo sonuclar hemen gelıp yazca ama ınşş hayırlıu haberle gelırım buraya canımmm

Fatmacim bu guzel haberi senden de duymak dileklerimizle ins. Rabbim gonlune gore versin guzelim ins hamissindir.

yuq daha gitmedim janım ama gidecemmm hayırlısıyla inşallah eşimi bekliommm beraber gidecezz yarın gidiyozz resmi nikahımı kıyacazzzz

Ahanda bu cok guzel bir haber senin adina cok sevindim orjim simdiden tebrik ediyorum canim, nikahta keramet vardir derler ins Rabbim nikah hediyeniz olarak bir bebis gonderir size 😀

aha tek basım akladım yıne sıtede pofffffffffffffffffffffff yukardakı komsunun kocasıda horluyor taa benım eve gelıyor sesı cıldıracam

hehehehhehehe Allah sabir versin canim hele karisina daha cok sabir versin

Mavi Kedi. Çok sevindim. Hayırlı olsun. Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Bak herşeyi geride bıraktın artık. Nazlı bebeğin geldi. Mutluluğuna mutluluk katsın inşallah. Bebeğin de çok şanslı onu bu kadar çok isteyen, bekleyen bir anne ve babaya geldiği için. Öptümmm.

Canım çok geçmişler olsun gönüllerimizin kralına, doğum günüde kutlu olsun inşalah nice uzun sağlıklı uzun yaşları olsun 🙂

eşimin dediği gibi bu bizimle resmen saklambaç oynuyo cinsiyetini de göstermez bu doğana kadar kesin. 13 numara benim heeeeeeeeeee kimsecikler kapmasın.

Mavikedim acayip sevindim canım, ama kıskanmadan da edemedim, hani beraber hamiş kalcaktık

slm kizlar...
hafta sonu acamadim... ama bakiyorum güzel haberler var...
mavi$$ tebrik ediyorum, allahim tamamini erdirsinn...

insallahhh hami$sindir... kiz nasil dayaniyorsunuz ben olsam coktan idrar testi yapmistim 🙂
( bu arada beni eskiler bilir, özelikle lalezarcim... herkeze zorla test yaptirirdim bi aralar 🙂)

Bilmezmiyim 🙂 günümüz yaklaştımı başlardı test test test demeye

Bize yaptırdı yaptırdı testleri kendi hamiş kaldı doğurdu bile, biz hala test faslındayız

başlamış bile gidip kıyacazzz yarın kıyacaz 1 kalıp geri gelecez 🙂

Karakuzummmmmmmm çok sevindim hadi hayırlı olsun bundan sonra sıkı tut artık herşeyi 🙂

Tavsiyelerin için tşk canım 🙂tekrar tebrik ediyorum inan bir çok sevindim

Ay canım benimmmm.hayırlı uğurlu olsun inşallah.Çok sevindim.Ne güzel bir haber.Hayırlı evlat olsun inş.Çok öpüyorum seni.Dua et benim içinde.Hala regli olmadım.

Tunacım nerdesin yaw?Özletiyorsun kendini.Bu ilk aylar zor geçiyor galiba.Allah'ım bizede nasip etsin.Ben hala ilaç almadım.Reglide olmadım.Bekliyorum.Ama heveslenmiyorum çünkü sonra çok üzülüyorum.Rabbim hayırlısını versin 😀