Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Evet yasemin günüm geçti ablacım:/ Allah razı olsun yüzün hep gülsün rabbim hepimize versin evlatlarımızı inşallah

Sheker sabah bir leke geldi ve sancı sonra ben ilaç aldım 🙁 sancı durdu leke de yok bi belirti sadece belim ağrıyo iki gündür yoğundum misafir vardı birde gögüslerim çok şiş patlayacak gibi herzamnki gibi damarlı yani her ay öyle bi değişiklik yok ki🙁
amin ablacıgım allahım hepimizin yüzünüde güldürsün🙂

yasemin benim yumurtlamam pek düzenli değil gibi takip ettiğim kadarıyla zaten varsa da geç yumurtlama ve döllenme demişti doktor geçen hafta. bu yüzden adetten sonra başlayıp gün aşırı bu ayki adet tarihine kadar böyle devam ettik.
aymelek belirtileri az önce yazdım canım ve kasıklarımda batmalar oldu evet.
unıca senin adet gününe kaç gün var canım çok sık mı tuvalete gidiyosun yumurtlama günlerinse olabilir tatlım.

yasemin benim yumurtlamam pek düzenli değil gibi takip ettiğim kadarıyla zaten varsa da geç yumurtlama ve döllenme demişti doktor geçen hafta. bu yüzden adetten sonra başlayıp gün aşırı bu ayki adet tarihine kadar böyle devam ettik.
aymelek belirtileri az önce yazdım canım ve kasıklarımda batmalar oldu evet.
unıca senin adet gününe kaç gün var canım çok sık mı tuvalete gidiyosun yumurtlama günlerinse olabilir tatlım.
yumurtlama gunu gecdı.10 gun sonra BEKLENMEYEN adet var.süreklı hava cıxır icimden.akıntım da cogaldı.artık bılemıyorum neler baş verdıyını.göbeklıu dıyılım ama karnım ka gunden berı şiş.

Geri