selam kızlar nasılsın bol bol günayınlarrrrrrrrrrrr
bence belirtinin olmamasıda bi belirti adet dizenliydise eger...ewet oluodu tatlım ama sancım olmuodu gogsumde sısmıodu ama belırtım wardı cok ahfıf belım agrırdı okadar ama bu ay olmadı agrı felan bakalm ayyy heycanlandım sımdı 🙂
yap bakaılım testi canım seni merakla bekleyecegizzzzgaza getırdınız benı yarın yapcam artık ne cıkarsa cıkar
canım hormon yüksekliğindende silik çıkabilir.senin bayada geçmiş belirti varmı!kızlar hepinize günaydın. ben test yaptım 2. çizgi çok net değil ama bayağı belli oluyo ötekine göre daha açık yani. bugün doktora gidicem bakalım hayırlısı inşallah kan değeri yükselmiştir canlarım.
sizler nasılsınız kızlar iyisinizdir inşallah. çalışmalar nasıl gidiyo başladınız mı bakalım?
anca geldim canım annemin yanından.dün akşam yaşadıklarımı yazdım ama okuyon olmadı sanırım!vajinada yara varmış tatlım fitil kullanıyorum. 3 hafta sonra tekrar gidecegimmlalezar yasemin hoşgeldiniz kızlar.
lalezar yazdıklarımı okumadın mı kız hiç yorum yapmamışsın aaaaaaaa sen napıyosun çok çalışıyomusun sabah sabah devam dimi canım?
yasemin nerelerdesin yoksun kız napıyosun bakalım canım?