ewet oluodu tatlım ama sancım olmuodu gogsumde sısmıodu ama belırtım wardı cok ahfıf belım agrırdı okadar ama bu ay olmadı agrı felan bakalm ayyy heycanlandım sımdı 🙂
kızlar hepinize günaydın. ben test yaptım 2. çizgi çok net değil ama bayağı belli oluyo ötekine göre daha açık yani. bugün doktora gidicem bakalım hayırlısı inşallah kan değeri yükselmiştir canlarım.
sizler nasılsınız kızlar iyisinizdir inşallah. çalışmalar nasıl gidiyo başladınız mı bakalım?
lalezar yasemin hoşgeldiniz kızlar.
lalezar yazdıklarımı okumadın mı kız hiç yorum yapmamışsın aaaaaaaa sen napıyosun çok çalışıyomusun sabah sabah devam dimi canım?
yasemin nerelerdesin yoksun kız napıyosun bakalım canım?
anca geldim canım annemin yanından.dün akşam yaşadıklarımı yazdım ama okuyon olmadı sanırım!vajinada yara varmış tatlım fitil kullanıyorum. 3 hafta sonra tekrar gidecegimm
Canım evet o testlere pek güven olmuyor ama, yani canım antibiyotikte başlamış bir giribe pek etki etmiyor bunuda söyleyeyim yani.. bence kendini sıcak tut, mavikedinin de dediği gibi bitki çayı, tavuk çorbası falan seni biraz toparlar bence.. eğer bir hamilelik varsa o da bünyeni zayıf düürüp gribini artırıyor bunuda unutma canım 🙂
Ay lalezar ağzın bal yesin inşallah.O zaman hastalığa 1 hafta değil haftalarca katlanırım yeterki gelmiş olsun ibiş.Keşke öyle olsa ama ne bileyim heveslenmekte istemiyorum yani.Çok üzülüyorum sonra.
Benimde sol kasığım bugün iğne gibi batıyor, 4 gündür ovulasyon testi yapıyorum hep silik silik çizgiler, bugün birazcık daha belliydi, sanırım artık bugün geliyor yumurtam 🙂
kızlar selam umarım iyisinizdir.Kaç gündür ölüyorum hastalıktan.kafamı kaldıramıyorum.Halada hastayım.Öksürükte var.Burnumu silmekten yara oldu.Ne yapsam geçmiyor ve bu hafta taşınıyorum bide.Sabahta antibiyotik alabilmem için idrar testi yaptım.Yarın regl olmam lazım.2. çizgi silik çıktı.Geçen ayda 3 gün kala yapmıştım silik çıkmıştı.Bu seferki daha belirgin ama çok güvenmiyorum ben artık.Sizce antibiyotik alayım mı kızlar?Yardımmmmmmmmm lütfennnnnn.
lalezar ben de test yaptım ikinci çizgi belli ama ötekine göre daha açık canım. best dream gibi gerçi benim 9 gün geçti. 15:30da doktora gidicem inşallah kan değeri artmıştır tatlım.
Ay lalezar ağzın bal yesin inşallah.O zaman hastalığa 1 hafta değil haftalarca katlanırım yeterki gelmiş olsun ibiş.Keşke öyle olsa ama ne bileyim heveslenmekte istemiyorum yani.Çok üzülüyorum sonra.
Benimde sol kasığım bugün iğne gibi batıyor, 4 gündür ovulasyon testi yapıyorum hep silik silik çizgiler, bugün birazcık daha belliydi, sanırım artık bugün geliyor yumurtam 🙂
yasemincim ben hepsini okudum canım ama yazmayı unutmuşum sana geçmiş olsun tatlım bence o bi engel değil rahat ol.dediğim gibi çok sık tuvalet göğüslerim tatlı tatlı sızlıyo ağrıyo kasıklarımda bi doluluk falan geç döllenme diye umuyorum bakalım.
ayşegülcüm belirtiler böyle işte özelden sormuşsun ya canım sen nasılsın?