Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

selam kızlar nasılsın bol bol günayınlarrrrrrrrrrrr
ewet oluodu tatlım ama sancım olmuodu gogsumde sısmıodu ama belırtım wardı cok ahfıf belım agrırdı okadar ama bu ay olmadı agrı felan bakalm ayyy heycanlandım sımdı 🙂
bence belirtinin olmamasıda bi belirti adet dizenliydise eger...
gaza getırdınız benı yarın yapcam artık ne cıkarsa cıkar
yap bakaılım testi canım seni merakla bekleyecegizzzz
canım hormon yüksekliğindende silik çıkabilir.senin bayada geçmiş belirti varmı!
anca geldim canım annemin yanından.dün akşam yaşadıklarımı yazdım ama okuyon olmadı sanırım!vajinada yara varmış tatlım fitil kullanıyorum. 3 hafta sonra tekrar gidecegimm

Ay lalezar ağzın bal yesin inşallah.O zaman hastalığa 1 hafta değil haftalarca katlanırım yeterki gelmiş olsun ibiş.Keşke öyle olsa ama ne bileyim heveslenmekte istemiyorum yani.Çok üzülüyorum sonra.

alma bencetatlım.sabret canım biraz belirti var mıı?????
lalezar ben de test yaptım ikinci çizgi belli ama ötekine göre daha açık canım. best dream gibi gerçi benim 9 gün geçti. 15:30da doktora gidicem inşallah kan değeri artmıştır tatlım.
inşallah hayırlı haberler verirsin tatlımm

yasemincim ben hepsini okudum canım ama yazmayı unutmuşum sana geçmiş olsun tatlım bence o bi engel değil rahat ol.dediğim gibi çok sık tuvalet göğüslerim tatlı tatlı sızlıyo ağrıyo kasıklarımda bi doluluk falan geç döllenme diye umuyorum bakalım.
ayşegülcüm belirtiler böyle işte özelden sormuşsun ya canım sen nasılsın?