orjim sakın kendini üzme hiç kimse için üzülmeye değmez heleki sen bu kadar çok sevip fedakarlık yaparken senin kıymetini anlamayan eşin için asla ki o senin resmen bile eşin değil. daha çok gençsin hayatta herkes hata yapabilir kendine yeni bi hayat başlatabilirsin. şunu asla unutma sen bu dünyada teksin ve senden bi tane daha yok önce kendini düşün ve yıpratma derim canım.
orjim sakın kendini üzme hiç kimse için üzülmeye değmez heleki sen bu kadar çok sevip fedakarlık yaparken senin kıymetini anlamayan eşin için asla ki o senin resmen bile eşin değil. daha çok gençsin hayatta herkes hata yapabilir kendine yeni bi hayat başlatabilirsin. şunu asla unutma sen bu dünyada teksin ve senden bi tane daha yok önce kendini düşün ve yıpratma derim canım.
yapamıyom ablam işte kendime kızyom yufka yüregim in öfe hele bukadar severken bana biraz bile iyli yapınca onu kırmaya üzmeye dayanamıyom yufka yüregim allah büyük ablacım rabbim yuarda sabır versin bizlere allah hakımda hayırlısı neyse onu eylesin
bebekyüzlüm çok geçmiş olsun Allah sabır versin canım. en kısa zamanda yeni meleğine kavuşursun inşallah.
yesi napıyosun canım durumlar nasıl adet günün geçti mi?
Tatlm çok üzüldm ve acaip şaşırdım yaaa.Kaç haftalık dşürdün bebeğini??cnm genelde dr'lar 3 ay diyo kafadan ama bnm dr'um gebelik haftasnn önemli oldunu söledi.Ben biliosn 9+5 ken kürtaj oldm ve kürtaj oldğn zamana bakılıyomş yeni bi bebek için.Bebeğim 8.haftada ölmştü ve 8.haftaya kadar beklemenize bile gerek yok diyoruz dedi.Eğer öldüğü zaman kürtaj olsaydm hiç bekletmeycekti ama kürtaj oldğmda 9+5 idi.valla çok şaşırdm ve üzüldm RABBİM sabır versn bitanem