Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

tunacım sağoll vala bugün birazcık yordum kendimi ama bu bana 40 gün yeter herhalde >🙂)) halim kalmadı... sen nasılsın tunacım nasıl gidior hamişlik

oo bizim melekler de pek hamarat🙂 sarı gelinim yorma kendini hamiş hamiş🙂

mavi kedi tatlım ben baya syf kaçırdım galiba görmedim okursam yorum yaparım. sğol biz iyiyiz tunam kreşte şimdi servisi gelecek çıkmalıyım bebeğim de iyidir inş pek hissettirmiyor kendini çok uslu🙂) salı günü randevum var bakalım inş kalp atışlarını duyarım. şimdi oğluşum gelecek sen syf kaçta yazmıştın ben okuyup yazayım sana. seni ve herkesi öpüyorum kocaman AEO.

kızlar bu ovulasyon belrleme testni nasl buluyosnz yaaaaaaaaaa.Ben bi kaç eczaneye sordum suratıma möl möl baktılar o ne falan dedilr çıldırıcam hee..Geçen ay kürtaj oldğm için adet döngm şaştı ve bilmiyom ne zaman yumurtlayacağımı...Bu ay düşünür müyüz onu da bilmiyom ama 🙁🙁

kızlar bu ovulasyon belrleme testni nasl buluyosnz yaaaaaaaaaa.Ben bi kaç eczaneye sordum suratıma möl möl baktılar o ne falan dedilr çıldırıcam hee..Geçen ay kürtaj oldğm için adet döngm şaştı ve bilmiyom ne zaman yumurtlayacağımı...Bu ay düşünür müyüz onu da bilmiyom ama 🙁🙁

cnm genelde internetten sipariş ile alınıo her eczanede yok hapsiburada.com da var 20 lira sanırsam ordam sipariş verebilirsin ama doktorlar pek güvenmeyin onlara diolar yinede bilemiorum hiç kullanmadım

Orjimm bugün ilk önce senin için dua edicem sonra kendim için. gözünden akan yaşlara yazık değil mi? Sakın ağlama. Bu fotoğrafıda kaldır. Üzgün çıkmışsın bakınca kötü oluyorum. Ablacım dualarım hep seninle. Bak herkes senin duacın. Bak bu yaşların geri gelmez seneler çabuk geçiyor. Üzülme tamam mı..
ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhh bagırmak yüregimi acıp görmenizi istiyom ama 🙁 allah büyük afiyet istiyom evet bende artı geri adım atacam 🙂
gelmez inanın 40 yaş yaşlandım sanki

burçem canımcım sende adet olmuşsun sanırım hepsini okuyamadım , hayırlısı ne diyelim🙁 bide orjim ya sana da üzüldüm yavrum benim dualarım hep seninle. sen de bu kadar düşme eşinin üzerine be guzelım baksana sen ona aşırı ilgi gösterdikçe o da kendini bişey sanıp iyice sapıtıyor. Hey Allahım sen akıl fikir ver böylelerine.. elime bi sopa alıp dövesim var, zaten kafam bozuk bütün hıncımı senin eşinden çıkartasım var orjicim kızma ama

hayırlısı üzülmemek eldemi ne yaıyım başka ceram yok aglamasam kafayı yerim aglayıp kendimi teselli ediyomm allah akıl fikir vicdan versin 🙂 dualarınız için tşlerr allah razı olsun

Geri