Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

şekerr avatarın çoooookkk ama çooooooooooooooooooook tatlııı..öyle bebişşş maşalllahhh
Evet cnm yaaaaaaaaaa bebeğimi kaybettkten snra koydum bu avatarı.RABBİM bana da herkese de böle sağlıklı sıhatli hayırlı bi bebek versn cnm..Ya ben ölen bebişimi özledim gtmeseydi 4.ay'ı mız dolucaktı...İnşallah sağlıklı hayırlı bebekler bizi bulur ALLAHN iznyle

cnm 14.gün yumurtluyosun muhtemelen.Yani o aralıklarla birlkte oldğnda şansn artıyo ama 14.günü falan geçti mi senn??ama cnm bak bnm gebeliğmde 10 gün kala sancılarm başlamnştı adet olucam gibydi bacaklarm belim ağrıyodıu ama 14 gün kala olmamştı
13 gun daha sabr edıp gorucez.beklemek cok zor.karnım şiş geniş pantolon giydım rahatsız oldum

Canim benim ilk once yazilanlari okuyum dedim ama hemen hemen bir saatimi aldi okdukca da uzuldum orjime 🙁(
ben iyiyim canim cok sukur bebisimiz de elhd. iyi bu hafta kontrolumuz vardi hersey cok sukur yolunda gidiyor 24 haftayi bitirdik bugun cok sukur dogum aramazan bayramina 😀 bayram cocugu gibi gozukuyor simdilik 😀 bakalim kismetse agustos 27 dedi dr. cok sevincliyim hem annem gelicek hem de oglum ins.
sen nasilsin sicak memleketten geldin konyanin soguna alisamadin mi?. memelektimim kuru ayaz sogugu kotudur bilirim 😀

hurishimmmmm meleğim naslsn??doğum ne zaman kuzum inşallah???

Canim benim ilk once yazilanlari okuyum dedim ama hemen hemen bir saatimi aldi okdukca da uzuldum orjime 🙁(
ben iyiyim canim cok sukur bebisimiz de elhd. iyi bu hafta kontrolumuz vardi hersey cok sukur yolunda gidiyor 24 haftayi bitirdik bugun cok sukur dogum aramazan bayramina 😀 bayram cocugu gibi gozukuyor simdilik 😀 bakalim kismetse agustos 27 dedi dr. cok sevincliyim hem annem gelicek hem de oglum ins.
sen nasilsin sicak memleketten geldin konyanin soguna alisamadin mi?. memelektimim kuru ayaz sogugu kotudur bilirim 😀
hayırlısıyla kucagına alırsın bebişini canım.sag elın bızlerın başına

Geri