Yeni anneler ve bebekleri hakkında herşey...

tabıkı oyle her yası ayrı guzellıgı ve ayrı sorunları var .alah ısteyen herkese yasatsın

AMİN CANIM İNŞALLAH.yaz güneşi ben şimdi geçen hafta şeftali suyu veriyordum.bu hafta elma suyu vermeye başladım.öbür hafta posasını mı vermeye başlasam ağırmı olur.başka bir meyveyemi geçmeli yoksa aynılarına devammı edeyim.sen nasıl yaptın?

AMİN CANIM İNŞALLAH.yaz güneşi ben şimdi geçen hafta şeftali suyu veriyordum.bu hafta elma suyu vermeye başladım.öbür hafta posasını mı vermeye başlasam ağırmı olur.başka bir meyveyemi geçmeli yoksa aynılarına devammı edeyim.sen nasıl yaptın?
canım gecebılırsın benceagır gelmez ben artık 2 3 meyvayı karıstırıp verıyorum

evet kavanozlar cok rahat oluyo canım bal kavanozuna sutu koy ılık olacak serce parmagını ıcıne sokup anlayabılırsın ıcıne bır yemek kasıgı yogurt koy guzelce karıstır sonra kapagını kapat ustunu sar ortulerle 6 saat oyle beklesın kımıldatma sonra dolaba koy bı akadarda orda dursun yanı yogurt yedıreceksen bı gun once yapacaksın
önceden bir deneyeyim bakalım nasıl olacak🙂peki 1kg sütten kendimize yapmak istersem kaç kaşık yoğurt koycam.birde hava çok sıcak ya muhakkak 6 saat mı olacak bekleme süresi?

önceden bir deneyeyim bakalım nasıl olacak🙂peki 1kg sütten kendimize yapmak istersem kaç kaşık yoğurt koycam.birde hava çok sıcak ya muhakkak 6 saat mı olacak bekleme süresi?
1 kg 3 yemek kasgı yeter 4 saat dursun sonra ustunu ac 1 saatte oyle dursun sonra dolaba koy bıde suy verıyomusun dıye sormussun evet 2 aylıktan berı verıyorum

oooooo forum baya ılerlemıs bakıyorumda ne güzel anneler yazıyor sımdılık bız hamıleler yaralanıyoruz ınsallah hayırlısı ıle anne oldugumda daha ıyı faydalanıcam sızlerden benımde çok az kaldı melegımın gelmesıne sabırsızlanıyorum artık Allah ım hayırlısı ıle kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah görüşürz

oooooo forum baya ılerlemıs bakıyorumda ne güzel anneler yazıyor sımdılık bız hamıleler yaralanıyoruz ınsallah hayırlısı ıle anne oldugumda daha ıyı faydalanıcam sızlerden benımde çok az kaldı melegımın gelmesıne sabırsızlanıyorum artık Allah ım hayırlısı ıle kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah görüşürz
canım benim Allahım saglıkla sıhhatle kollarına almayı nasib eder inşallah,yavaş yavaş sabırsızlanman normal artık,çok az kaldı🙂

masaallah canım oğluna neler verıyosun ben bu hafta kahvaltıya basılcam ve corbaya neler verıyosun cnm

ben biraz erken basladim 3,5aylikken ilk havus puresini denedim sevmedi 1 hafta daha bekledim sonra hepsine basladim..meyve pureleri veriyorum elma muz karisik meyveler..havuc,fasulye,karnibahar,patates ve havuc barbunya pureleri cok seviyoo..bebek yogurtlarindan yediriyorum 4 ayllikken baslanan bebek biskuvisinden veriyorum...ben ne yersem agliyorr🙂tattiriyorum...bu aralar cookk huysuzz gece yatmiyoruzz galiba diger disleride geliyooo...

seninnki kac aylik canim?

Geri