selam kızlar yoncax bebişine ALLAH sağlık sıhhat uzun ömürler versin.ben senin bu işi böyle halledebiliceğine emindim zaten.çok düzenli tertipli büyütüyorsun çocuklarını.ALLAH BİZEDE BÖYLE YETİŞTİRMEK NASİB ETSİN.
bu arada benim de ikinci bebişim geliyor.6 aylık hamileyim.hiç planlamamıştım alışmakta zorlandım biraz.ben ilkinde çok sıkıntı çektim doğru düzgün bi düzen oturdamadım.yeme sorunumuz devam ediyor.bıngıldağı kapanmadı.gelişimi normal diyor doktor.bizde bunla avunuyoruz.11,5 kilo ve 86 cm boyu.sonradan belki de böylesi daha hayırlı olur diye düşündüm.ama yonca senin çevrende olanlar benim çevremdede var .oğlun çok küçük tek başına nasıl bakıcan diye başladılarmı lafa bastırdığım korkularım gün yüzüne çıkıyor.senin yazdıklarını okuyunca biraz rahatladım.inşallah bende senin gibi bir düzen kurabilirm inş.ikinci bebeğimde oğlan .askarlerim çift yani🙂bizde bu tuvalet eğitimine yeni başladık.ama oyuna çeviriyor işi.ne zaman mutlu sona ulaşcaz bilmiyorum.
berranur, mrs m bebileriniz büyümüş maşallah.herkesin bebişlerine ALLAH SAĞLIK SIHHAT VERSİN İNŞ...