yoncax
Hamiş Melek
merhaba canimmm coook sasirdimm ya cok sevindim bu aralar cok duyuyorum hamilelik olaylarini kuzenim yengem haydi hayirlisi bende seneye dusunuyorum.sana saglikli bir hamilelik diliyorum canim..kizin cok sansli kardes geliyooo🙂
hemen hemen ayni benim oglumla o da koltukta masada sandalyede...dolaplardan tencereler cikiyo copu dokuyo..tencerelere cozum buldum dolaplara bebek kiliti taktik ama cope bulamadim..cok yaramaz bi oglum var buzdolabini aciyo dondurma getiriyor emmeeme diyor ac 🙂bitiyo bida getiriyor delirtiyor beni.benim oglum da 16 aylik oldu sayilir anne baba anneanne ac ver gel koy,hatta biz hollandadayiz bide hollandacasinida soyluyor dun okula yazdirdim 2 yasinda baslicakmis...bu arada en son boyu 80cm kiloda 11310gr.yeme icme super disler hemen hemen bitti sadece alt azilar cikmadi yeri belli 1 haftaya kalmaz cikar agustosta turkiyeye gidicez ordada pampersi birakirsak tamamdir..bizden bukadar🙂
tekrar gozunaydin cnm kib.
Canım benim çok teşekkür ederim,sende seneye düşünüyormuşsun darısı sana diyelim.Aslında çoğu kişi arayı çok açmamak lazım ikisi bir arada büyür gider diyorlar,bebekken belki zor olur bize ama ilerde rahat edicez biliyorum🙂Maşallah senin oğlanda fıkır fıkır🙂 bu aylarda böyle oluyorlar demek.Çöp olayını ben balkona çıkartmakta buldum çözümü.Mutfakta olmaması bana zor geliyor ama ne yapalım alıştım balkona çıkıp atıyorum oda rahat bırakıyor böylece çöpleri çünkü balkona çıkamıyor🙂Ooooo siz süpersiniz yaa kelimeler,dişler boy,kilo,koca bir MAŞALLAH diyelim.
Seni ve oğluşunu çok öptük,kendinize iyi bakın