canım bende elma suyunu falan hep bıberonla verdım kasıkla çok zor yanı kasıkla ancak püre verebılırsın tatlım bırde bence daha kasık mamalarına baslaman için erken elma suyu vermıssın sımdı pürelere geç 1 hafta öle devam et sonra yogurt ekle öyle devam et acele etme yanı ama sen bılırsın yınede ben daha yenı geçtım kasık mamalarına ve çorbaya düşün yanı meyve suyu dısındakı herseyı kasıkla ver alıssın 6 ay dolunca meyve sularınıda içmek için özel bıberonlar var emzıklı degıl tabıkı onlardan alırsın canım dışlerı kasınabılır bu çok normal benım oglumun 3. aydan berı kasınıyo ama hala diş yok 6. aya basladık ama yakın gıbı gelıyo bana kısmet bakalım 1 tane çıksa rahatlıcaz ama çıkana kadar mahvedıyorlar kızına ıyı bak görüşürüz canım
canım artık ben de meyve sularını biberonla vermeye karar verdim, hatta dün havuç suyu verdim. onu da içti ama elmayı daha çok içiyor. 1 haftadır meyve suyu veriyorum. püreye ne zaman başlamalıyım?
hımm önce püre sonra yoğurt tamam canım. aptamilin pirinçli kaşık mamasını aldım 2 gündür veriyorum ama hiç hoşlanmıyor. kaşıkla almakta zorlanıyor. inşallah düzelir. yoksa nasıl olacak bilmem. çok üzülüyorum ve sinirleniyorum. çünkü kaşık mamasının başından sonuna kadar mızlıyor.
yaaa 3. aydan beri mi??? bizim 1 haftadır daha yoğun ve ağzının suyu da akıyor. hadi hayırlısı bakalım.
sende oğluşuna iyi bak çok öptüm görüşürüz canım