Canım maşallah seninkininde kilo boy çok iyi.Seninki bide diş çıkarıyor ve hasta olmuş.Diş ve hastalık baya kilo kaybettirir siz dişi 9 bile yapmışınız.Hey Maşallah🙂)Evet bizimkininde kilo baya iyi ama diş çıkınca ne olcak bakalım.Sana 1 günlük menümüzü yazayım.Ama sana bir püf noktası;ben kesinlikle bebiş yemek istemediğinde ''ımmmm''' yaptığında vaz geçmiyorum.O yemek yenecek ne yapıp edip,onu ağlatmadan sıkmadan oyunsa oyun şarkıysa şarkı yada eline bişey verince farkettirmeden yediriyorum.Bayada yiyor.Ama ısrar etmezsem yemez.Ben ısrarcıyım ve bu bize çok yaradı.Bugün mesela ne yapıp ettiysem sürekli ımmm ımmm yaptı yemiyor sanki zannedersin ki karnı tok yada canı istemiyor.Tam 15 dakika başında dolandım yesin diye vazgeçmedim.Sonra eline daha önce görmediği bişey verdim(sarımsak havanı)onunla oynıcam diye koca 1 su bardağı dolusu yemeği yedi.Açmış aslında eşşek oynatıyor beni.Yani ben benim kızı çözdüm,ısrarcı olmazsam yemiyor.
BUGÜNKÜ YEDİKLERİMİZ
SABAH:1 yumurta sarısı,kibritkutusu büyüklüğünde peynir,2 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi,1 tatlı kaşığı tahin,1 çay kaşığı ceviz,1 çay kaşığı kabak çekirdeği,1 çay bardağı portakal suyu,tam bugday ekmeği
ÖĞLEN:Kıymalı yeşil mercimek yemeği,ekmek
HEMEN ARKASINDAN:Elma püresi
1 SAAT SONRA:150 mg yoğurt
aralarda hep anne sütü tabi.
bugünkü menümüz böyle normalde haftada 1 balık 15 günde 1 ciğer veriyorum.Genelde kıymalı sebze püresi şeklinde yapıyorum ama yakın zamandır bizim yemeklerden artık öğün olarak veriyorum.Tahıla çok önem veriyorum.Yemek yanında yada içinde pirinç,bulgur vs.Yada onlar yoksa ekmekte bir tahıl olduğu için tam buğday ekmeği veriyorum.İnşallah en kısa zamanda sizinde yeme düzeniniz eskisi gibi olur.Herşeyde olduğu gibi bunda da sabırrrrrr
tesekkur ederimm canimm..gunluk menulerimiz hemen hemen aynii ceviz ve kabak cekirdegi haricinde onuda denicem en kisa zamanda..canim benim israrci olmmaama hic gerek yok masallah oglusum ne verirsem yer vermezsem bi dunyaaa aglar🙂
bizde bugun;
bir yumurta sarisi peynir tahin pekmez meyve cayi 1 dilim ekmek
uyudu uyandiktan sonra 2 kivi ve 1muzu pure yaptim yedi
oglen yogurt ve makarna yedi
180ml mamasini icti uyudu
uyandiktan sonrada kasik mamasi yicek
aksamda tarhana corbasi
boylee yanii neyse cnm tekrar saol...