Yeni anneler ve bebekleri hakkında herşey...

Selzeh bu ne tatlı böyle yaaa.Maşallah sende büyüttün bebişi.Her doğan büyüyüp gidiyor.Sütünün olmamasına üzüldüm ama olmayınca yapacak bişey yok.Herşeyde vardır bir hayır.Ek gıdalara başladığında bol bol besleyici faydalı yoğun bir sebze meyve programı uygularsın sende.

canımmmm çok çok teşekkürler amin inşallahhhh... inan zaman ne kadar kısıtlıymış anladım. sen oturmaya vaktim yok diyordun doğruymuş 🙂
öyle miii canım sana da üzüldüm ama elimizden birşey gelmiyor malesef. benim de sütüm tam yeterli değil mama takviyesi yapıyorum. sütü pompayla sağıyorum ama öyle çok çok bol değil. neyse buna şükür en azından alıyor. senin de hiç yoktan 1 ay sütünü almış, önemli olan az da olsa almasıymış canım. dediğin doğru öyle ya da böyle büyüyorlar.

teşekkür ederim yoncax cım. amin inşallah.
inşallah alışır canım. ilk zamanlar çok üzülmüştüm ama senin gibi düşünüyorum. çok şükür en azından böyle alıyor.

canım benım sagol büyüyo işte hayırlısı ama baya zor büyüyo oglum Allah yardımcım olsun napalım ınsallah ek gıdalrında faydalı seylerle beslenecek oglum bu arada çok gazı var ne yapmalıyım sence

merhaba arkadaslar oglumun çok gazı var napacagımı sasırıyorum artık çok aglıyo gaz sorunu olanlar neler yaptınız acaba
mrhb.canım çok zor oluyordur şimdi.ben aktardan rezene çayı aldım poşet çay değil yanlız kendim demliyorum.günde 1 yemek kaşığı rezene çayını 3 su bardağı suyla 5 dakika demleyip sabah akşam içiyorum.sütümden kızımada geçiyor direk bebeğede verebilirsin kendine demlediğinde günde 1 er çaykaşığı 3 kere verebilirsin.birde muskat cevizi var küçük hint cevizi diyede geçiyor aktarcılarda bunu bıçakla kazı yada minik el renleleri varya onunla rendele çay kaşığına mamasıyla yada sütünle sulandır öyle ver.ben öyle yapıyorum . bu söylediklerimi ben büyük kızımdada yapıyordum .şimdi bebeğimede veriyorum muskat cevizini internettende araştırabilirsin birçok kişi kullanıyor içinin rahat olması açısından hem birçok şeye faydasıda var.he

merhaba arkadaslar oglumun çok gazı var napacagımı sasırıyorum artık çok aglıyo gaz sorunu olanlar neler yaptınız acaba
mrhb.canım çok zor oluyordur şimdi.ben aktardan rezene çayı aldım poşet çay değil yanlız kendim demliyorum.günde 1 yemek kaşığı rezene çayını 3 su bardağı suyla 5 dakika demleyip sabah akşam içiyorum.sütümden kızımada geçiyor direk bebeğede verebilirsin kendine demlediğinde günde 1 er çaykaşığı 3 kere verebilirsin.birde muskat cevizi var küçük hint cevizi diyede geçiyor aktarcılarda bunu bıçakla kazı yada minik el renleleri varya onunla rendele çay kaşığına mamasıyla yada sütünle sulandır öyle ver.ben öyle yapıyorum . bu söylediklerimi ben büyük kızımdada yapıyordum .şimdi bebeğimede veriyorum muskat cevizini internettende araştırabilirsin birçok kişi kullanıyor içinin rahat olması açısından hem birçok şeye faydasıda var.he birde rezene çayını anasonla birliktede demleyebiliyorsun öyle daha iyi gaz için.

Hiç dert etme sen bak nasıl hızlı büyüyüp gidiyorlar ben bile anlamadan kalıyorum bazen,daha dün hamile kalmak için uğraşırken şimdi bebiş 8 aylık oldu bile🙂)Gazla ilgili ilacın ismini msn ye yazdım tatlım,kendinize iyi bakın🙂))

sağol canımcım.dişleri dizi dizi dizmişiniz maşallah.darısı bize bakalın.sünnet yaptırmayı bende düşündümde cesaret edemedim.ama aklımda yani.sağlık açısındanda çok önemli.sünnet derse bence üzülme.bu bahanesi olur.ALLAH SAĞLIK SIHHAT VERSİN İNŞALLAH HEP.

canım ya çok sevindim.allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasib etsin inşallah.emmediğine üzüldüm.ama genede verebiliyorsun ya sütünü oda çok güzel.emse sanda rahatlık olurdu.denemekten vazgeçme bence.

CANIM YA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN HİÇ ÜZÜLME düşe kalka büyüorlar işte.bir şey olmamış çok şükür.verilmiş sadakanız varmış.bende geçen gün yataktan düştü bende çok kötü olmuştum.ama çabuk toparlanmamız gerekiyor çok üzülür sütümüz gider miderALLAH KORUSUN.allah koruyor yavrularımızı ama buna gönülden inannıyorumm