canım tabıkı ıyı olmamıs ama sakın sıkma canını onemlı olan sutunu alması sadeec aracı farklı olmus ama uzulme sakın....arayamadım tekrar ama aklımdasın ılk fırsatta arayacagım elamı öp yerıme ınatcı hemsomu🙂Selam kızlar...
Ben de 29 Kasımda kızıma kavuştum çok şükür. Bugün kızım 10 günlük oldu bile 🙂
Allaha çok şükür herşey yolunda gitti. Tek sıkıntım kızım ememiyor, sütüm 4 gün sonra geldi ama ben süt olmamasına rağmen göğsü tanısın diye yine de emzirdim. O zaman çekiyordu ama aç kalmasın diye mecburen mama veriyorduk. Ben mücadeleden vazgeçmedim. Hergün emzirmeye çalışıyorum ama kesinlikle çekmiyor, çok inatçı. Bu yüzden pompa aldık ve kızım uyurken sağıp, uyandığında ona yetiştirmeye çalışıyorum.
Önceleri çok üzülüyordum ama üzülmenin süte zararı var diye düşünüp en azından sütümü biberonla alıyor diye yorumluyorum.
Artık ben de aranızdayım 🙂 Allah evlatlarımıza sağlık versin inşallah.
canım benım.... gecmıs olsun ası olayı sıkıntı bebıslere ama saglıkları ıcın ıste ınsallah hemen gecer.....slm arkadaşlar bizde dün 2.ay karma aşımızı olduk.gündüz gayet sakindi bebeğim taki gece oluncaya kadar gece çok ağladı huzursuzdu baktım vücüdu sıcak ateşini ölçtüm 38,5 çıktı hemen üzerini çıkardım bugün oldu hala ara ara ateşimiz devam ediyor çok huysuzlaştı bebeğim huzursuz uyumuyor ve ağlıyor şaşırdım ne yapacağımı onu öyle görünce çok canım acıyor inşallah biran önce normale döner bebeğim çok zor oluyor böyle 🙁
selzehhh masallah ruzgara canım nasıl buyumus nasıl guzel oyy öperım onu....resmını gorunce sevesım geldı.....selam anneler nasılsınız bakalım sızler büyüttünüz bebeklerınızı bızler büyütüyoruz sımdıde ınsallah bızlerde bebeklerımızın büyüdügünü görücez ek gıdalar verıcez hayırlısı ıle ılk zamanlar oldukça zor oluyo bebekle ama napalım alısıyoruz işte annelık herseye deger tabıkıde
KIZLARRRR BISEY DANISACAGIM SIZLERE...BIZIMDE EKSIKLERIMIZ BITTI SAYILIR BU HAFTA ODASIDA GELINCE ESYALARINI YERLESTIRECEGIZ INSALLAH.....BEBISLERIN KIYAFETLERINI NE ILE YIKADINIZ?BIRDE YUMUSATICI KULLANDINIZ MI?