vahidem maşallah bebişine.tam zamanında çıkarmış dişlerini.bizde de daha tık yok.ama damakları kaşınıyor galiba.ağzına geçirdiğini koparmaya çalışıyor.bizde geçen ay 7,5 kiloydu 67 cm boyuydu. şimdi bakalım kaç oldu ama çok fazla kilo almadı.bu çatalla ezme işini iyi söledin yoncax bende öle yapayım.bende çok duyuyorum çocuklar büyüdükçede alışamıyor yemeye.gece benimkide çok uyanıyorgece bende aç kalıyor zannediyorum.çok darlanıyorum.bizde de emekleme yok.ters dönüyor.tırmanır gibi yapıyor ama nereye🙂gidemiyor daha.gidemeyincede sinirleniyor🙂çok tez canlı olucak benim oğluşum.çorbayı benim oğluşum seviyorya.o hazır mama kavanozları varya bir dolusunu yiyor.yoğurtda yarısını anca daha fazla yemeiyor.bende zorlamıyorum.pekmez katmıyorum kahvaltıyo.direk kusuyor.nasıl kahvaltı hazırlıyorsun bu arada.tahıllı kaşık maması aldım ben.onuniçine peynir ezip veriyorum.başka nasıl yapailirimki.bisküviyi sulu sulu veriyorum.şimdide ıhlamurla karıştıyorum.yoksa yemiyor.bakalım daha ne huylar çıkar...