Yeni anneler ve bebekleri hakkında herşey...

selamm canım vallahi büyüttük bebişleri bu arada muhallebiden kastettiğim gece mamaları varya kaşık maması onlardan veriyorum tok tutsun diye geceleri sık uyanıyo aç kalıyo zannediyorum akşam 7 buçuk gibi veriyorum 8de uyuyor tabi emmeden uyumuyor alışkanlık oldu emerek uyuyor gece 2-3 kere kalkıyor sanırım iyi oluyor çünkü vermeden önce çok sık kalkıyordu muhallebinin kof kilo yaptığını bende duymuştum ama sanırım kaşık mamaları öyle bişey yapmıyor (umarım yapmıyordur)bende şöyle yapıyorum sabah 9 kahvaltı 11-12 gibi meyva püresi öğleden sonra sebze püresi tabi daha sulu yapıyorum alışması için yoğurt henüz vermedim akşamda kaşık maması ve tabi emziriyorum bu ay zor olacak alıştırana kadar artık idare edicem🙂)

ayy canım damak kaşıntısı mahvetti benimde yavrumu herşeye saldırıyor alt dişleri çıktı yakındır seninde çıkarması oğluşum oturmayada başladı tabi tam değil ama bugün kendi kendine baktım oturuyo🙂
ben kahvaltıyı devam sütü ile hazırlıyorum 3 tane bisküvi peynir ve pekmez katıyorum benim eşimde tahıllı kahvaltı mamasından almış bir kaşıkta ondan ekliyorum

selam canım ben 3 günde 1 günde yıkıyorum havalar soğudu sık yıkamaya korkuyorum bizim aşılar şükür ateş yapmadı gerek kalmadı ateş düşürücülere..
amin canım Allahım hayırlı doğum nasip etsin sağlıkla bebeğini kucağına alırsın İNŞALLAH

ya bişi sorcam annişler ben yaklasık 7,5 aylık hamıleyım kasıgımın yanında gobek delıgımın bıraz altında pıt pıt seslerı vardı 10-15 dk surdu ve sonra gitti sizce ne olabılır bı fıkrınız varmıı

canım hıçkırık olabilir bendede oluyordu dr.sordum hıçkırıktır dedi yani bebek hıçkırıyormuş ettede öle yazıyordu 🙂

güzel anneler bişi sormak istiyorum bebek bakım ürünlerinde hangi markayı kullandınız pişik kremi şampuanı bebe yağı falan markası nelerdi memnun kaldınızmı

canım inşlh,hayırlı ve kolay bir doğum olur ve bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın.

güzel anneler bişi sormak istiyorum bebek bakım ürünlerinde hangi markayı kullandınız pişik kremi şampuanı bebe yağı falan markası nelerdi memnun kaldınızmı
slm ben johnsos byb in ürününü set olarak aldım (şampuan,pişik kremi,bebek yağı,vücüt şampuanı vardı birde yeni doğan ıslak mendili vardı içinde)