Vahidem maşşallah kız benden sonra hamile kaldın ama bebişin bizden önce çıkarmış dişleri🙂büyütmüşsün maşallah.yok erken çıkarmamış tam zamanı bence.Nacizane fikrimce bence muhallebi kesinlikle verme,hiç.bir faydası yok.kilosu iyi maşallah.eger devamlı verirsen kof kilo yapar.Ben hiç vermedim ve vermicem.akşamları muhakkak bişey vereceksen meyva püresi yada yoğurt ver bence.Dediğin gibi uht sütten çok güzel oluyor yoğurt ondan yap.ben öyle yapıyorum ama yogurt yapmak için sıcak ortam gerekiyor güneş olmadığı zaman tutmuyor.bu sebeble pek yapamıyorum bende ilerde nasılsa bizimle aynı yoğurdu yiyecek diye kendim yapamadığım zamanlarda hiç bebek yoğurdu almadan bizim de yediğimiz p...r yoğurt yediriyorum.Ara sıra gir sende gelişmeleri yaz🙂
selamm canım vallahi büyüttük bebişleri bu arada muhallebiden kastettiğim gece mamaları varya kaşık maması onlardan veriyorum tok tutsun diye geceleri sık uyanıyo aç kalıyo zannediyorum akşam 7 buçuk gibi veriyorum 8de uyuyor tabi emmeden uyumuyor alışkanlık oldu emerek uyuyor gece 2-3 kere kalkıyor sanırım iyi oluyor çünkü vermeden önce çok sık kalkıyordu muhallebinin kof kilo yaptığını bende duymuştum ama sanırım kaşık mamaları öyle bişey yapmıyor (umarım yapmıyordur)bende şöyle yapıyorum sabah 9 kahvaltı 11-12 gibi meyva püresi öğleden sonra sebze püresi tabi daha sulu yapıyorum alışması için yoğurt henüz vermedim akşamda kaşık maması ve tabi emziriyorum bu ay zor olacak alıştırana kadar artık idare edicem🙂)