Canım benim yaa hala geçmemiş bu grip,niye böyle uzun sürdü ki.koca yaz ne iyiydi,bi kışa girdik hasta ettik yavruları.canım bu dilbagına çok üzüldüm ben yaa,duymamıştım hiç.benim başıma gelse bende sen gibi çok endişelenirdim.şimdiden çok geçmiş olsun.peki ameliyattan sonra konuşması normal olacakmıymış.bide doğuştan heralde dimi nasıl anladınız ki hemen.korkma sen,hayırlısı ile geçecek bu günlerde.bak içini rahatlatman için bende yazayım sana,gerçi seninki kadar önemli degil ama olsun.bizim kızında vajinasında yapışıklık varmış ben bakınca bana normal geliyordu ama doktor vajina kremi verdi hergün sabah akşam masaj yaparak ovala açılsın orası dedi.eger açılmazsa çocuk cerrahisine yönlendirecekti.müdahele edilecekti yani.işin kötüsü ben bekarkende benim oraya dokunamama gibi bir takıntım vardı(yani aklım çıkardı bişey olacak diye.agda filan yaparken).inanılmaz kötü bişeydi benim için degil kendime şimdi çocuğun orasına nasıl masaj yapacaktım.10 günden fazla yüzümün şekli çeşit çeşit şekil ala ala,zorlada olsa hallettim.gecen gün bir baktım açılmış vajina girişi normale dönmüş.gerçi salı günü doktor görecek.yani velhasıl hayatta yapamam dediğim şeyi yapmak zorunda kaldım kızım için mecburdum.sonuçta geldi geçti.ya yapamasaydım cerrahi işlem yapılacaktı.yani sende korkma gelip geçici bugünler.şimdiden önlemimizi alalım ki sonradan rahat ederiz.gelişmelerden beni haberdar et...