Kızlar nihayet 6 aylık olduk ve doktorumuza gittik.Yavru kuşum 8200 kg olmuş çok iyi dedi doktorumuz ve artık ek gıdalara geçtik.doktor hemen püreyle başlamamızı söyledi.ben önce meyva suyu ile başlarım diye düşünüyordum hep.3-4 gün elma ,şeftali,armut püresi sonra yoğurta geç sonrada her ikisini birden ver sonrada kabak ,patates ve havuçtan oluşan çorbaya geçersin dedi.içine yine aralıklarla pirinç,irmik,mercimek.nohut ekle dedi.muhallebiye 2 ay daha başlama dedi.kahvaltı olarakda yumurta sarısı,peynir ,yağ,bisküvi yada ekmekten oluşan bulamaç yap dedi.Eveeeeeet gelelim günlerdir heyecanla beklediğim ilk püreyi verme anına.Malesef hiçte hayal ettiğim gibi olmadı.ilk elma püresiyle başladım 3 günde sabah ,ögleden sonra olmak üzere iki defa ,toplamda 6 defa verdim sonuç;yüzünü sanki çok iğrenç birşey yiyomuş gibi buruşturarak ilk gün biraz yedi birazda öğğğ yaptı sanki bogazına kaçmış gibi sonrakinde biraz daha az yedi sonrakilerde ise ağzını bir kilitledi,elimi itti aglamaya başladı bende aglarken biraz agzına koydum ama az daha boğazına kaçıyordu kuşumun.kısacası elmayı hiç sevmedi ve yemedi.bebege sevmediyse ısrar etmeyin diyorlar ama yemiyor işte ne yapcaz.?sonra emzirmek istediğimde sanki memeyi ilk defa görüyormuş gibi bir yumuldu öyle sevindiki hiç bırakmıcakmış gibi kana kana içti. eyvah dedim bu alışmıcak heralde.yarın erik denicem bakalım.ama çok üzgünüm ya alışmazsa.Sizden böyle sorunlar yaşayanınız oldu mu?neler yapınız?