Canım daha önce bu soruyu Selzeh sormuştu,onada yazmıştım.13. sayfada .tekrar sanada yazayım aynısını.
Canım benim hastane çantamda; KENDİM İÇİN 1 gecelik, 1 pijama takım, sabahlık, terlik, çıkışta giyecegim kıyafet, kurdele, tuvalet kağıdı, kağıt havlu, sabun, çorap, bol miktarda ped, <LINKZ id=linkz2>lohusa</LINKZ> kilotları ve eski yırtık pırtık kilotlarım(kirlenince atmak için) fotograf makinesi, kozmetik ve temizlik ürünlerim(koltukaltı stiklerim,ruj,allık vs.), ayna, göğüs pedi, emzirme sütyeni. Bebişim için; 2 tulum, 2 penye battaniye, bol miktarda eldiven(çünkü elleri küçük olduğu için atıp atıp duruyor)gerçi biz 2 tane götürdük hep yere attı pis eldiveni defalarca takmak zorunda kaldık🙂 bol bez, ıslak mendil, 2 iç zıbın, yada body(atlet yerine geçecek) tabi senin ekim sonu kasım başı olacağı için mevsimine göre hırka yelek alabilirsin,hatta bebeişler için kalın battaniyeler oluyorya onlardan da al.kendin içinde hırka alırsın,çünkü <LINKZ id=linkz1>doğumda</LINKZ> çok kan kaybedildiği için acayip bir üşüme geliyor <LINKZ id=linkz0>doğum</LINKZ> sonrası.birde refakatçi eşin kalacaksa ona gece için rahat yatacagı kıyafetler ve traş takımı(bunlar çok gerekli oluyor) şimdilik aklıma gelenler bunlar...<!-- google_ad_section_end -->