YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

selam kızlar fazla kalamıycam çok işim var bu gün
ama herkezi görmek güzel çok okuyamadım ama bi hercai eksik galiba hurhurum üzülme hatırlatırım diyet yaparken kilo alan bide ben varım
ama şimdi süper hissediyorum kendimi bakalım zaman ne göstericek

......AD...................BOY...............KİL O.............HEDEF.................VERİLEN
ebraryksl.................1.60.................58. ...................52..........................2
AuSSie-Angel...........1.69................67.2......... .........60..................4.800g
HeRCai...................1.70................-.......................60...................2
LAMİYA....................1.60...............76.7. ...................65.....................-
hurhur....................1.65...............106.. ...................90.....................12
Arıza......................1.60..............57.5. ...................50......................-
Şura.......................1.60................62. ...................58.....................-
Orkide....................1.65................70.. ..................60......................3
Şevval....................1.60................84.. ...................65......................-
Hayal.....................1.65................82.5 ....................55...................1.5
elisev.....................1.63.................69 ...................60.....................10

Son düzenleme:
nasılsınız melekler;
ben çok iyiyim diyetimde süper şimdilik çok azimli ve istekliyim,
çok şükür;
bu gün daha ikinci günüm ama malesef bu gün spor yok sanırım çünkü misafirim gelicek onları bekliyorum şu anda zaten akşam yemeğinede burdalar inşallah yerken kaçamak yapmam.ama yok yok yapmam inş..
misafirlerim gittikten sonra listemi yazarım mutlaka görüşmek üzere.....

sevgiler.....

selam lamıyacım nasılsın?rejıme basladık bızde esımle o spor salonuna gıdıyo ama evde aynı seylerı yıyoruz aksamları yanııı....bısey sorcam canım sana su dıyet biskuvıler krakerler varya onlardan ara ogunlerde yanı atırtırmaslık yıyorum bugun gıttım bı ton doldurdum valla zararı varmı bunların bı bılgın varmı?

hoşgeldin tatlı cadım
öncelikle sorunu cevaplıyayım,diyet bisküviler diyer bisküvilere nazaran daha az kalorili ama kalorisiz değil,mesela bir günde 3 ara ögün olduğunu düşünürsek sadece birinde 4 tane diyet bisküvi ye
diğerinde meyve veya sebze ya sakın abartma kilo vermeni engeller
evdede spor yaparken ben sabahları on buçukta ebru şallıyla plates yapıyorum tv8'de tavsiye ederim yürüyemediğim zamanlarda denedim kasları çok iyi çalıştırıyo...
aramıza hoş geldin canım listeye eklemek için kilonu söylemeni bekliyorum hadi birlikte daha iyi olucak...

ınsallah canım yaaaa cok umıdım yok ama gırdık bakalım:laugh:ben calısıyorum canım ya ızleyemem programları da artık yuruyus desteklı olcak benımkı...ınsallah hepımız en kısa surede verırız kıloları