YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

(1.gün)

kahvaltı:
çeyrek dilim ekmek,2 parça tel peynir

ara;
2 tane kuru kayısı

öğle;
1 paket çubuk kraker,3kuru kayısı

ara;
1kase çorba,1dilim k.ekmeği

akşam;
1kase çorba,1dilim k. ekmeği,2 tane çiğ köfte,kıvırcık

ara;
daha yemedim ama 1 portakal

NOT;bu gün 1 saate yakın yürüyüş yaptım
ve 2.5lt su içtim....

......AD...................BOY...............KİL O.............HEDEF.................VERİLEN
ebraryksl.................1.60.................58. ...................52..........................2
AuSSie-Angel...........1.69................67.2......... .........60..................4.800g
HeRCai...................1.70................-.......................60...................2
LAMİYA....................1.60...............76.7....................65.....................-
hurhur....................1.65...............106.. ...................90.....................12
Arıza......................1.60..............57.5. ...................50......................-
Şura.......................1.60................62. ...................58.....................-
Orkide....................1.65................70.. ..................60......................3
Şevval....................1.60................84.. ...................65......................-
Hayal.....................1.65................84.. ...................55......................-
elisev.....................1.63.................69 ...................60.....................10

Son düzenleme:
hayal bence eksildin yarın listemizde değişiklik olucak bana göre
ebrar;bak bende yeniden başladım sende bize tekrar katıl kendini iyi hissediceksin bak
hurhur,gül, hercai,şura sizin listeler nerde bakıyım
şevvalcim hoşgeldin canım hakkımızda hayırlısı inşallah
orkidecim nazaramı geldin kaçamak yapma uyma sen seni kıskananlara incecik olucaksın unutma

Günaydın melekler.... Ben Pazartesi listemi yazayım..

Sabah: Büyük boy sıcak su .... Çöreotu bal karışımı... (1 tatlı kaşığı)

Ara: muz

Öğlen: Salata

Akşam: Canım çok çektiği için 1 simit... Salatalık domates peynir çay...

Yatmadan evvelde süt içtim...

Salı Sabahı... : Sıcak su- çöre otu bal...
Not biraz evvelde mandalin yedim 😀

Günaydın meleklerim size bir iyi bir de kötü haberim var 😀

İyi haber şu ki kilo vermişim :yahoo:

Kötü haber ise sadece 1.5 kilo vermişim :uhu:

Ben en azından 2 olur diyodum yaaa :cry:

Neyse buna da şükür de mi listemiz değişti en azından.Az kilo vermemi spor yapmama bağlıyorum ve bu günden itibaren sıkı bir spor temposuna giriyorum.Hadi bakalım 🙂

......AD...................BOY...............KİL O.............HEDEF.................VERİLEN
ebraryksl.................1.60.................58. ...................52..........................2
AuSSie-Angel...........1.69................67.2......... .........60..................4.800g
HeRCai...................1.70................-.......................60...................2
LAMİYA....................1.60...............76.7. ...................65.....................-
hurhur....................1.65...............106.. ...................90.....................12
Arıza......................1.60..............57.5. ...................50......................-
Şura.......................1.60................62. ...................58.....................-
Orkide....................1.65................70.. ..................60......................3
Şevval....................1.60................84.. ...................65......................-
Hayal.....................1.65................82.5.. ...................55......................1.5
elisev.....................1.63.................69 ...................60.....................10

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben geldim ama kötü geldimmmmmmmmmm kızlar ben düzenli diyet yapmayacağım 1200 calori diyeti yapıyordum kğ vermemişim aksine 1kğ almışım ya varmıdır diyet yaparken kğ alan ya ben yine bildiğimi okuyacam melişler canım çok sıkkın çokkkkkkkkk

hurhur cum bazı diyetler herkese göre olmayabilir senin metabolizman bunu karşılamamış olabilir hiç üzülme bence öyle 15oo yok 2oo kalorşi diyetlerien hiç girem az yemek ye bol spor yap suyunu eksik etme 1 hafta bunu dene mideni alıştır ve sonraki hafta istediğin diyeti 10 gun yap 2 gun ara ver çunku mide ani şok diyetlerini kabul edemeyebiliyor bu bendede çok olmuştu cnm 😀 sakın akıl vermek gibi düşünme olurmu canım yaşadığım bir şey bu yuzden 1 senedir klo veremiyodum şimdi veriyorum şükür:D:D

gelelim benim bu gunku listeme
sabah normal kahvaltı etmeye başladım 1 dilim kepekli ekmek 3 .4 tane zeytin 2 dilim peynir küp dilim 3 bardak çay tabi kahvaltıdan önce bol miktarda su içtim 😀
öğlen ne yicem galiba çay içerim yanındada yulaflı bisküvimi yerim galetam bitmiş :uhu::uhu:
arada elma yicem 2 kaysı inşallah 😀
akşam ne yesem diye düşünmüyorum çorbam var lahana çorbam onu içicem muhtamelen dun akşam haşlama tvk vardı yemesemiydim dedim ama diyete giren bi,r menuytudu haşlamaydı :D:D😀 şimdilik bykadar hatunlar herkese bol şans azim azim inşallah 😀

Slm kızlaaar.ben bugün biras daha ii yim.diyet falan bitti.kendimi gerilmiş hissediyorum .ama tek yaptığım az yemek.acıkınca 1 bardak sıcak su içmeye karar verdim böylece zamanla midem küçülecek ve istemsiz daha az yemeğe başlıcam.
sabah kahvaltıda 1 bardak şekersiz cay ve yarım bardak süt içtim.3-4 tanede zeytin.o kadar.öğle yemeğinde ne yemek olursa olsun yicem ama az yicem.benim diyetimde bu olacak.....

Geri