YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

Meleklerim günaydınnn :yahoo: bu gün benim 7. günümmüş yahu hiç farkında değilim 😀

Yarın tartılacağım off çok heyecanlıyım :hıms:

Günaydın kızlar .hayırlı haftalar.

oooooof cuma günü eşim geldi.haftasonu doğum günüm vardı.bu yüzden ne diyet kaldı nede benzer bişi.kötü ama napiyim.bugün yine başlarım dicem ama kocam gidince canım hiç bişi istemiyor.mantıklı gelen hiç bişi olmuyor yaa.napcam ben .kendimi çok mutsuz hissediyorum.Herşeye boşver salla diyesim geliyor.önemi kalmıyor hiçbişeyin.

oooooooooofffff canım çok sıkkın...

Herkeze selam kızlar nasılsınız bakalım diyetler nasıl gidiyo şekerlerim bugün benim ilk günüm boyum 1,60 kilom 84 hedefim 64 temmuzun sonunda 20 kilo vermeyi hedefliyorum allah izin verirse yani buda ayda 5 kiloya tekabul ediyor diyetisyenimin bana vermiş olduğu listeyi uyguliycam...
Bu sabah aç karnına çayım var bitkisel ondan içtim 2 bardakda su...kahvaltıda 2 dilim kepek ekmeği biraz beyaz peynir layt 1 bardak açık şekersiz denicek bi çay ..ara öğün 2 küçük amasya elması önce 2 bardak su tabi birazdanda pırasa çorbam var bi kase ondan içicem önce 2 bardak su tabiyki ara öğünümde gene 2 bardak su ve 2 küçük elma akşamada tavuk haşlaması yiycem gece ara öğünümdede gene elma bugünlük bukadar kızlar ama ben 15 günde 1 tartılıcam haftada bir değil diyetisyene gidiyomuş gibi yani allah hepimize kolaylık versin emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah...aminnnnn....

......AD...................BOY...............KİL O.............HEDEF.................VERİLEN
ebraryksl.................1.60.................58. ...................52..........................2
AuSSie-Angel............1.69................67.2......... .........60..................4.800g
HeRCai...................1.70................-.......................60...................2
LAMİYA...................1.60................76... ...................65.....................-

hurhur....................1.65...............106.. ...................90.....................12
Arıza......................1.60..............57.5. ...................50......................-
Şura.......................1.60................62. ...................58.....................-
Orkide....................1.65................70.. ..................60......................3
Şevval.....................1.60...............84........................65......................-
Hayal.....................1.65................84.. ...................55......................-
elisev.....................1.63.................69 ...................60.....................10

minimini19887887549873rq8.gif
Hadi meleklerim ha gayret şu listeyi gözümüzün önünden ayırmayalım.Valla sizler kilo verdikçe ben gaza geliyorum Benim yarın büyük günüm eğer kilo vermediysem çıldırmamam içten bile değil 😀:shootout:Umarım öyle kötü bir sürprizle karşılaşmam vallahi.Ama ben inanıyorum verdiğime çünkü kendimi hafiflemiş hissediyorum hahahaBilmiyorum belki de psikolojiktir.

Ayyyy ölsün kilolar :dil::dil::dil:
gif12925ca4.gif

selam kilo vermek için ha gayret bir hızla çalışan hatunlar :D:D😀
dün diyetimi bozdular :uhu: ama ben naptım pasta yemedim sadece pilav salatasından 2 kaşık aldım ve bol bol su içtim ewe gelincede çorbamdan içtim bu sabah kahvaltı kattım diyetime bakalım nasıl gidicek kahvaltımda öyle aman aman değil peynir zeytin ve 1 dilim kepekli ekmek çay bukadar ara öğunum yok acıktıkça çorba içiyorum akşamda haşlama budun yarısı ve aynı tencerede haşnalmış 1 tanecik patates yedimn 😀 bukadar yav 😀

Geri