Öncelikle günaydınlaaaaar melekler.en ii giden sabah kahvaltılarım oluyor.çünkü en az o zaman yiyiyorum.bu sabahta 2 bardak şekersiz çay 1 bardak nescafe ve küççük bi tane tuzlu poğaça yedim.
Canım az yemiişsin ama sanki biraz sağlıksız olmuş demi...çay kahveee .... ama azlık bakımın dan gayet az yemişsin... sağlığına ve kendine dikkat et canım.. önce sağlık sonra hersey gellir..
selam arkadaşlar nasılsınız bakalım; ben bu gün biraz temizlik yaptım pazarım vardı şimdide kırmızı lahana doğradım onu yiyorum bu gün sabah bikaçtane mercimek köftesi yedim okadar öğlende biikitane çubukkraker yedim ve şu anda saat 4.20 ben kırmızı lahana salatası yiyorum bol limonlu ama yanında 1 dilim normal ekmek yiyorum benim ekmeğim bitmiş şimdiye kadar 1,5 lt su içtim ama o daha 1lt daha artar devamı nı akşama yazarım
Helal olsun sizlere kızlar..Size baka baka bende rejime girmişim haberim yok..Bir haftada 2 kilo vermişim..Ben alana kadar ne emek vermiştim onları..Şaka bir yana iyide oldu vermem,yaz geliyor..
Helal olsun sizlere kızlar..Size baka baka bende rejime girmişim haberim yok..Bir haftada 2 kilo vermişim..Ben alana kadar ne emek vermiştim onları..Şaka bir yana iyide oldu vermem,yaz geliyor..
selam arkadaşlar nasılsınız bakalım; ben bu gün biraz temizlik yaptım pazarım vardı şimdide kırmızı lahana doğradım onu yiyorum bu gün sabah bikaçtane mercimek köftesi yedim okadar öğlende biikitane çubukkraker yedim ve şu anda saat 4.20 ben kırmızı lahana salatası yiyorum bol limonlu ama yanında 1 dilim normal ekmek yiyorum benim ekmeğim bitmiş şimdiye kadar 1,5 lt su içtim ama o daha 1lt daha artar devamı nı akşama yazarım
ewet ben şahidim az yiyo bu kız ölcek bir gün açlıktan 😀 kiloları süpürecek😀 bu gidişle azimli hala kızım benimmmmm pazar günü bakıcam bakalım ne kadar zayıfladın😛iha:
Offf lahana çorbamın 5. günündeyim ve artık lahanayı gormek istemiyorum ama pes etmeyeceğim çorbam bitene kadar içeceğim.. artık bööö olmaaya basladı ama olsun....
Buarada kiloda ne azalma nede yükselme var.. yani en azından yükselme olmadıgına sükür ediyorum..68,5 .... spor yapmıyorum ama buaralaar baya hareketliyim inşallah onlar spor yerine geçer...
20 dk yürüyüs. Yarim Litre Soda . 1 litre Yesil cay
Ögle yemegi : 13:10 Bir canak Ton baligi salatasi, icerikleri : Haslanmis pirinc, Ton baligi , Kirmizi Biber , Taze sogan, haslanmis yesil fasüyle + Bol limon, Sirke ve Tuz. (hepsini yazmamin sebebi belki yanlistir bir icerigi, uyarmaniz acisindan yazdim 🙂 )
Ara Ögün : 1 adet Elma + Kahve
Aksam yemegi : 17:00 Bir kücük ekmek, bir dilim Siyah ekmek + Peynir, Domates
19:45 1 Armut + 4 dk Bisiklet +400 ml Su
Biliyorum yemegi fazla kacirdim, ama bilerek yaptim, bazi saglik sorunlarindan dolayi...
Ögle yemegi : 11:45 Biraz fazla kacti ya 😕 bir tabak Makarna yedim soslu, sosundaki icerikler ise : Yesil Biber, Sogan, Domates, Fasülye + Tuz (ne bulduysam attim icine 🙂 )
300 ml Yesil cay
Ara ögün : 1 elma
Aksam yemegi : 16:45 Iki tane kücük ekmek ( YA BEN KÜCÜK EKMEK YAZIYORUM AMA YANLIS ANLAMAYIN, BU BILDIGIMIZ KÜCÜK EKMEKLEREN DEGIL
😀 GERCEKTEN KÜCÜK) + tavuk salami , kirmizi biber
Dahada birsey yemem bgn allahin izini ile, ztn daha ne yiyecegim demi, yeterince yemisim bgn