YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

bu gun ne yedim : ahanda yediklerim lilil:
sabah 07 00 : ilacımı içtim uzerine 2 bardak su
o8 30 kahvaltım : 1 yeşil elma :
öğleden sonra 14 30 : 3 galeta 1 fincan kahve
ara öğun 17 45 : 1 kase yoğurt içinde 2 kayısı doğranmış ve 10 tane kuru üzüm
akşam 19oo: 1 dilim peynir 2 tane zeytin 2 bardak açık çay 1 galeta 1 yulaflı bisküvi
21 oo da elma yicem ve bitki çayımı içicem 2 bardak su içicem ve az spor yapıcam mekik vs
bu gunlıuk bu kadar gun boyu içtiğim su mikratı : 2 lt ( az içmişim ya) 🙁 hadi ton bişlerim zayıflamaya pes etmek yok azim le devam uleynnnnnnn hahah:d:d:D:D😱rkide:

Offf lahana çorbamın 5. günündeyim ve artık lahanayı gormek istemiyorum ama pes etmeyeceğim çorbam bitene kadar içeceğim.. artık bööö olmaaya basladı ama olsun....

Buarada kiloda ne azalma nede yükselme var.. yani en azından yükselme olmadıgına sükür ediyorum..68,5 .... spor yapmıyorum ama buaralaar baya hareketliyim inşallah onlar spor yerine geçer...
ben mercimek çorbası yaparken içine bol sebze atıyorum lahanada dahil ancak onu çok seviyorum ama bu lahana çorbasına başlamaya bile cesaret edemdim

bu gun ne yedim : ahanda yediklerim lilil:
sabah 07 00 : ilacımı içtim uzerine 2 bardak su
o8 30 kahvaltım : 1 yeşil elma :
öğleden sonra 14 30 : 3 galeta 1 fincan kahve
ara öğun 17 45 : 1 kase yoğurt içinde 2 kayısı doğranmış ve 10 tane kuru üzüm
akşam 19oo: 1 dilim peynir 2 tane zeytin 2 bardak açık çay 1 galeta 1 yulaflı bisküvi
21 oo da elma yicem ve bitki çayımı içicem 2 bardak su içicem ve az spor yapıcam mekik vs
bu gunlıuk bu kadar gun boyu içtiğim su mikratı : 2 lt ( az içmişim ya) 🙁 hadi ton bişlerim zayıflamaya pes etmek yok azim le devam uleynnnnnnn hahah:d:d:D:D😱rkide:
valla çok az yiyosun dayanabiliyosan helal olsun içimizde en az sen yiyosun🙂

Bugünki Listem ise söyle ( ayrica bugünde biraz fazla yedim )

Sabah : 6:45 Sirkeli su 😕 2 Kuru Kayisi

Kahvalti : 7:45 3 dilim ekmek + Peynir + Kirmizi Biber

200 ml Havuc Suyu + 300 ml Soda

Ögle yemegi : 11:45 Biraz fazla kacti ya 😕 bir tabak Makarna yedim soslu, sosundaki icerikler ise : Yesil Biber, Sogan, Domates, Fasülye + Tuz (ne bulduysam attim icine 🙂 )

300 ml Yesil cay

Ara ögün : 1 elma

Aksam yemegi : 16:45 Iki tane kücük ekmek ( YA BEN KÜCÜK EKMEK YAZIYORUM AMA YANLIS ANLAMAYIN, BU BILDIGIMIZ KÜCÜK EKMEKLEREN DEGIL :D:D😀 GERCEKTEN KÜCÜK) + tavuk salami , kirmizi biber

Dahada birsey yemem bgn allahin izini ile, ztn daha ne yiyecegim demi, yeterince yemisim bgn :D:D😀
canım benim walla tebrik ederim bu şekilde devam et göreceksin herşey çok güzel olucakyarım kğ bile kardır bıkmak pes etmek yok devam bitanem

sabah 9:30 1bardak şekersiz çay 1kçk galeta 3zeytin 1dilim peynir 14:00oğlumun okuluyla bir yere gittik lamiş canım ordaki herşeyden istedi ama ben tavuklu salata yedim yaa revamı bana buuuu 18:00 1yemek kaşığı servis yani mercimek plavı şuan ayran içiyorum tansiyonum düştüüüüü çay içerim birde bişicik yemem artık

5. Gün

Sabah:

06:20 : 3 kuru Kayisi
09:00 : 3 dilim Ekmek, Yumurta, Recel, Bal

Öglen :

12:30 : Balik, haslanmis Patates

Aksam :

19:40 : Salata

Ayrica 2,5 Litre su ictim, yesil ve beyaz cay, bide dayanamayip cikolata yedim :utan: cok kacirdim bugün sanirim tatil heycani :D:D

Geri