YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

4. Gün

Sabah:
06:15 : 4 kuru Kayisi
09:00 : iki dilim Ekmek, Yumurta, Recel

Öglen:
12:15 : haslanmis Patates ve Tavuk
ara ögün: bir Seker

Aksam:
19:30 : Ananas

:tasu:3 Litre su ictim ayrica beyaz ve yesil cay :tasu: buarada benim bu diyetde bir sorun var sanirim bugün sabah incelmis gibi gözüküyordum dayanamayip tartildim ve bir gram bile vermemisim umarim haftaya kadar en az bi kilo gider

Buymuş gısmetim buymuş kader
Bi günde yediğim işte bu kadar
daha fazla yeyemeyon doktor beey

:D:D:D:D cok güzel paylastigin icin tskler....

Bu gün arkadaşımıın bebeğini gormeye gittim miniicik bir bebeği var maşallah 😀
Allah analı babalı buyutsun dogum yapalı daha 1 hafta oldu ama epey kilo vermiş maşallah.. bebeği sadece 2,250gram...
sıvı besleniyormus ve hersey yolunda oldugundan hızlla kilo veriyormus maşallah artı sutu felanda yerinde... Allahım inşalah bizlerde kilolarımızı veririz.. buarada onların bebekleri muzice bir bebek... 13yıl sonra gelen bir muzice... hiç bir tedavi yok hiç bir ozel çaba yok sadece Allaha inanç ve sabır vaar ve 13 yıl sonraa süprizzzz..... minik melekleri geldi .. allahım herkese nasip etsin... amin...

buarada ben rejimi bozdum arkadasıma gittigimde cok guzel mamalar var dı ve bende onlardan yedim azar azar 😀
ayy canım yaa okurken tüylerim diken diken oldu en çok etkilendiğimde 13 yıldan sonra gelmiş olması biliyosunuz bende 13 yıllık evliyim darısı bana ve kardeşime inşallah nolur arkadaşlar bana dua edin edinki bu güzel gün hürmetine rabbim kabul eder..

diyeti bozmuşsun !
açıkçası bende öyle listemi yazamıyorum o yüzden bende evde değildim ve bende dayanamadım fazla yedim diyemem ama kaloriliydi
ama söz yarın daha dikkat edicem😀

Melek kardeşlerim sizlere internette buldugum bir şiiri paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz..

😛iha:
benim hoşuma gitti...

:dil::laugh::dil:

Verdiğin pehrize budur gayratım
Bundan başka uyamayon doktor bey
3 sepet yumurta sabah kahvaltım
Teker teker sayamayon doktor bey
2 legen pilav bir yayık ayran
İster yaglı olsun ister yavan
Yanına kesiyom beş kilo sovon
Yeyom yeyom yeyom doyamayon daoktor bey
3 tencere bamya yirim bişince
20 tas su içip biraz koşunca
Her yanım sökülüpgarnım şişince
Sağlam göynek giyemeyom doktor bey

Bazı az geliyo 5 kasa hurma
7 lahana olan yapıyoruz sorma
Onudamı yedin hiç sorma
Utanıyom diyemeyom doktor bey
Günde 2 çuval unum gidiyor
Avradım her sabah ekmek ediyor
Bir gazan fasulye gönül deyo
Artırmaya gıyamayon doktor bey
Şimdiye acımdan çoktan öldüydüm
Sag olsun komşular yardım ediyor
Bir kuzudan başka yemem söz verdim
Ayıp olur cayamam doktar bey
Yılda 40 dönüm bostan ekerim
Bende başka kimse yemesin derim
Kavunu karbuzu kabuklu yİrim
Acelemden soyamayon doktor bey
Bilmem gara memed garı nider

😛iha:😛iha:çok güzel bunu daha öncede duymuştum sağol tekrar güldürdüğün için😛iha:

4. Gün

Sabah:
06:15 : 4 kuru Kayisi
09:00 : iki dilim Ekmek, Yumurta, Recel

Öglen:
12:15 : haslanmis Patates ve Tavuk
ara ögün: bir Seker

Aksam:
19:30 : Ananas

:tasu:3 Litre su ictim ayrica beyaz ve yesil cay :tasu: buarada benim bu diyetde bir sorun var sanirim bugün sabah incelmis gibi gözüküyordum dayanamayip tartildim ve bir gram bile vermemisim umarim haftaya kadar en az bi kilo gider

itiraf ediyorum liste çok güzel yoğurt ve salatada eklersen daha da iyi olur tebrikler canım başarıcaksın🙂

ayy canım yaa okurken tüylerim diken diken oldu en çok etkilendiğimde 13 yıldan sonra gelmiş olması biliyosunuz bende 13 yıllık evliyim darısı bana ve kardeşime inşallah nolur arkadaşlar bana dua edin edinki bu güzel gün hürmetine rabbim kabul eder..

diyeti bozmuşsun !
açıkçası bende öyle listemi yazamıyorum o yüzden bende evde değildim ve bende dayanamadım fazla yedim diyemem ama kaloriliydi
ama söz yarın daha dikkat edicem😀
Canım... Allahın gönlüne göre versin... Hiç bir zaman yaradandan umut kesilmezz... Allahım bugece herkesin gönlüne göre versin.. Allahım inşallah kimsenin kucagını boş bırakmaz amiiinn..

Evet onların kide tam 13 yıl sonra geldi... Allahın bir hediyesi onlara.. Her ikiside cok saskın ve mutlular.. Allahım mutluluklarını daim etsin inşallah...

Canım inşallah rabbim sanada tüm dileklerini versin... en baştada bir bebek... tabiki hayırlısıyla...

Canım... Allahın gönlüne göre versin... Hiç bir zaman yaradandan umut kesilmezz... Allahım bugece herkesin gönlüne göre versin.. Allahım inşallah kimsenin kucagını boş bırakmaz amiiinn..

Evet onların kide tam 13 yıl sonra geldi... Allahın bir hediyesi onlara.. Her ikiside cok saskın ve mutlular.. Allahım mutluluklarını daim etsin inşallah...

Canım inşallah rabbim sanada tüm dileklerini versin... en baştada bir bebek... tabiki hayırlısıyla...
canımmm;
Allah senden razı olsun ne güzel bir dua böyle rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşallah
bu günleri unuturuz bir gün belki ooofffffooooooooofffffffff
çok zor canım yaaa okadar zorki böyle elin kolun bağlı beklemek insanı sinir ediyo sinir hastası oluyosun Allahıma çok şükürki biraz da soğukkanlıyım da ben etrafımdakilere teselli veriyorum ama gel bana sor içim eriyo kan ağlıyo ama rabbimden gelene boynum kıldan ince yapıcak bişey yok ...
belki bi müjde olur peygamberimizin hürmetine arkadaşın gibi bir hediye verir bize inşallah...

sisman_mankenler.jpg

Kızlar şükürler olsun ki böyle değiliz... Ben bunlaarı görünce kendme ggeldim ve dahada gaza geldim....

Böle resimler gördüğüm zaman moralim yerine geliyor.... az evvel pasta alıp yemeği düşünüyordum vazgectim..
pembeliden azkilolu bennnnnnnnnnnnn😀😛iha:😛iha:

Melek kardeşlerim sizlere internette buldugum bir şiiri paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz..
😛iha:
benim hoşuma gitti...

:dil::laugh::dil:

Verdiğin pehrize budur gayratım
Bundan başka uyamayon doktor bey
3 sepet yumurta sabah kahvaltım
Teker teker sayamayon doktor bey

2 legen pilav bir yayık ayran
İster yaglı olsun ister yavan
Yanına kesiyom beş kilo sovon
Yeyom yeyom yeyom doyamayon daoktor bey

3 tencere bamya yirim bişince
20 tas su içip biraz koşunca
Her yanım sökülüpgarnım şişince
Sağlam göynek giyemeyom doktor bey

Bazı az geliyo 5 kasa hurma
7 lahana olan yapıyoruz sorma
Onudamı yedin hiç sorma
Utanıyom diyemeyom doktor bey

Günde 2 çuval unum gidiyor
Avradım her sabah ekmek ediyor
Bir gazan fasulye gönül deyo
Artırmaya gıyamayon doktor bey

Şimdiye acımdan çoktan öldüydüm
Sag olsun komşular yardım ediyor
Bir kuzudan başka yemem söz verdim
Ayıp olur cayamam doktar bey

Yılda 40 dönüm bostan ekerim
Bende başka kimse yemesin derim
Kavunu karbuzu kabuklu yİrim
Acelemden soyamayon doktor bey

Bilmem gara memed garı nider
ay ben koptummmmmmmmmmmmmmmmm😛iha:😛iha:😛iha:😛iha:😛iha:

Kizlar Pazar günü tatile cikiyorum :D:D diyete ara vericegim sanirim iki hafta burda olmayacagim ama o güne kadar yazarim yine size...

Geri