YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

Melekler azminiz için tebrik ederim hepinizi...Ben rejim diyet anlamam ve yapamam da..Lakin yanlış yaptığınız bir şey var..İki kesme şeker bir dilim ekmek der dr lar..Ayrıca cola,hazır meyve sularıda oldukça zararlı..Eğer bunları keserseniz daha rahat kilo verirsiniz..Yedikleriniz değil içtikleriniz de kilo yapıyor ..
Hepinize kolay gelsin meleklerim,takip ediyorum sizleri ona göre..:tik:

çok teşekkür ederiz ablacım ama haklısın bundan sonra daha dikkatli davranıcam ama bencede meyve suyuda aynıdır evde kendi yaptığın hariç tabii...
herzaman ziyaret etmeni bekliyoruz 😀

Aaaaay kıslar yaa siz çok az yiyiyorsunuz.Ben asla o kadar yapamam.Aman sizin içinde zararlı olmasın tansiyona falan dikkat edin.benim etim çok yumuşak.böle Bıngıl bıngıl .. ondan galiba çokta hızlı kilo veriyorum.suyu çok fazla tüketmiyorum zaten birde diyetteyken bişiler yemediğim için hiç su içmiyorum.vücuttaki su hemen gidiyor.bu diyette ikinci haftam ona rağmen biras bol gelen yüzüğüm şimdi düşüyor.ileride çabukmu sarkacağım dersiniz??

sabah kahvaltıda limonlu sıcak su.yanındada çubuk etiform.saat 10 gibide nescafe.o kadar.Ben çok gaza geldim martın 20 sine kadar 5 kilo atarımmmm.hade bakalım...

diyete başalmadan önce 118 kğ dum rabbim karşıma lamişimi çıkardı onun sayesinde şuan108 :2 kğ yum hedfim önce 90 kğ olmak bunu hepberaber yapıcaz yılmayın tamamı öpüyom sizi

Aaaayy Hurhur cuum Allah yardımcımız olsun tatlım.işallah istediğin kiloya gelirsin.Yani hepimiz geliriz

Aaaaay kıslar yaa siz çok az yiyiyorsunuz.Ben asla o kadar yapamam.Aman sizin içinde zararlı olmasın tansiyona falan dikkat edin.benim etim çok yumuşak.böle Bıngıl bıngıl .. ondan galiba çokta hızlı kilo veriyorum.suyu çok fazla tüketmiyorum zaten birde diyetteyken bişiler yemediğim için hiç su içmiyorum.vücuttaki su hemen gidiyor.bu diyette ikinci haftam ona rağmen biras bol gelen yüzüğüm şimdi düşüyor.ileride çabukmu sarkacağım dersiniz??

sabah kahvaltıda limonlu sıcak su.yanındada çubuk etiform.saat 10 gibide nescafe.o kadar.Ben çok gaza geldim martın 20 sine kadar 5 kilo atarımmmm.hade bakalım...

bence suyunu ihmal etme öğün atlama kilo verdiğini sanarsın ama vücuddan su atılır sakın aldanma öyle olursa diyeti bırakır bırakmaz geri alırsın allah hepimizin yardımcısı olsun😀

ebraryksl = 1,60 - 60kg... Hedefi = 54

AuSSie-AnGeL = 1,69 - 72-70-69kg.... Hedefi = 60

HeRCai = 1,70 - Hedefi = 60kg.

LAMİYA=1.60- hedefi = 60kg

HurHur = 1,65 Hedefi 90kg

Ariza = 1,60 - 57,5kg..... Hedefi = 52

Şura = 1,60 - 62kg.............. Hedefi = ?

Bukadarcik mi yedin 😕 ben yedigimi sayinca agizin acik kalir herlade offffff bu diyeti basaramicam sanirim 🙁 ama sende kendine dikkat et cok az sivi tüketme bol bol su ic ki tokluk hissi versin....

ebraryksl = 1,60 - 60kg... Hedefi = 54

AuSSie-AnGeL = 1,69 - 72-70-69kg.... Hedefi = 60

HeRCai = 1,70 - Hedefi = 60kg.

LAMİYA=1.60- hedefi = 60kg

HurHur = 1,65 Hedefi 90kg

Ariza = 1,60 - 57,5kg..... Hedefi = 52

Şura = 1,60 - 62kg.............. Hedefi = ?

Lamiya benim hedefi 50 mi yapsak ne :D:D 52ye düsmem de simdilik rüya gibi birsey ama asil 50 Kilo olmak istiyorum

arkadaşlar kilo vermeye yardımcı mucize ilaç var yan etkisi yok çok zevkli
harika birşey süper
türkiyede az bulunur duyan hemen alır
anlata biliyommu
mucize ilacımızın ismi
ciklet yani sakız kızlar biraz abarttımmı ne?

Ay ben geldimmm :küstüm:

Offfff!!!

Bgn kendimi cok yorgun hisediyorum...:uhu:

Ama devam edecegim allahin izini ile...

Günlük gibi oldu biraz ama olsun...
Size neler yedigimi yazacagim simdi allahin izini ile...

Geri