YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

:raila:😱rkide:ben geldimmm😱rkide:bugünkü menüm bacılarım ayrıca tartıldım hafatya pazarteside tartılacam inşallah sabah 8:301 bardak sirkeli su 1limon yedim 😀nedense abah sabh canım limon çekti.kahvaltı 11:00=1dilim kepek ekmeği 1 dilim peynir 5 tane zeytin öğlen yokkkk ikindi 16:001fincan cappuccıno tabi arada su da içiyorumama onları saymıyorum akşam 20:00 1kase tarhana çorbası ve bolca salata saat 7 yi geçtiği içn yemek yemedim şuan saat 22:10 ve ben çay içiyorum şekersiz ve limonlu bugünlük bukadar bayanalr​

Hsg abla :muz:

Sabirsizlikla bekliyordum yazini 🙂

Ne güzel ya, cok az yemissin bgn sen 🙂
Sen böyle devam edersen, allahin izini ile yaza kalmaz, mankenlere tas cikartirsin 🙂🙂

Canım yaaa keşke onlarla oyalana bilsem oyalanamıyorum alışamadım diyete suan ellerim burnum buz gibim oldu ... off offf !!!
neyse mandalin vardı onunla idare etmeye çalışam amaa bu nasıl bole gidecek bilmiyorum.. pes etmek istemiyorum amaaaaaa..... :ang:
guzum kıyamam ben sana ya içimi acıttın bak şimdi bak ben kğ mu sölemicektim ama ibret alın diye yazıyorum beni gözünün getir ve ben gibi olma tamammı önce önerilerimi söyleyeyim sonra kğmu yazıcam:1:kesinlikle aç kalma eve diet bisküvileri ve bolca grisini ve galeta al bunların çeşitlerini tatlısını tuzlusunu doldur 2:hiçboş durma sürekli bişeylerle oyalan ve sıvı tüket bol bol yeşil çay normal çay soda vb meyvesuyu gbi .3öğünlerini çok aza aralara bölme örneğin 2de yediysen 4de ye 6 öğün hazırla ve acıkınca öğün zamanı geçmişse eğer grisini aman işte ot çöp ye yedediysem 1tane ye ben gibi abartma ben abartmıştımta 1 paket grisini 1günde bitityodu snra kilo veremiyom die yırtınıyodum😀uğraş bul bacım kendine bakın çok güveniyorum hepinizede ilerde ben gibi olmyın evet diyete başalmadan önce 118 kğ dum rabbim karşıma lamişimi çıkardı onun sayesinde şuan108 :2 kğ yum hedfim önce 90 kğ olmak bunu hepberaber yapıcaz yılmayın tamamı öpüyom sizi

ayyy bu ne güzellik ne güzel herkez listesini yazmış ....
hiçç merak etmeyin asla sizi bırakmıycam allahın izniyle sadece evde değildim ondan yazamadım şimdi geldim hatta bir çoğunuzun msjını düzgün okuyamadım bile kaçırdığım bişey varsa uyarın beni.....

işte listem...
sabah 1 bardak soğuk süt bikaçtane minik galete öğlende bitki çayı yine bikaçtane burçak bisküvi ikindidede aynı akşamda balık ve 1 dilim ekmek kola bolca salata
ısrar edildiği için yarım dilim etimek tatlısı
11 gibi 1 portakal
toplamda 2.5 lt su....🙂
az daha unutuyordum en güzelide bu 1,5 saat belkide daha fazla yürüş yaptım..🙂

:ar4fd::ar4fd::ar4fd::eco::eco::eco::eco:kız geldimm kızma bırakırmıyım hiç sizi:dans::dans::dans::dans::dans:
bırakmıcanı biliyorumda merak ettim sabahtan geceyarısına yoksun senle konuşmadan oturamıyom evde hoşgeldinde diyetin 1 cola gördüm lamiş hanım cola yok canımcım bidaha görmicemmmmm cola yerine meyvesuyu iç 1bardak colada 8 tane küp şeker gitti o 1.5 saatlik yürüyüşşşlamiş dikkat anacım ayrıca balık dedin ya bende istiyommm ama canım çekti canım abuk subuk şeyler çekio şuaralar Allah hayır etsin sonumu

hurişim aferim kız sen baya zayıflayacaksın artık hadi bakalım tığ gibi görücez seni artık 🙂 valla çok azimlisin diyetteki herkez seni örnek almalı
ay bacım sağol ya ben azim etmesem evim 4.kat bi hasta olsam 5kişi zor indirir şimdiden zorlanıyorum çıkarken canım benim desteğin için çok sağol basen bende çok var istersen sana vereyim😀

bırakmıcanı biliyorumda merak ettim sabahtan geceyarısına yoksun senle konuşmadan oturamıyom evde hoşgeldinde diyetin 1 cola gördüm lamiş hanım cola yok canımcım bidaha görmicemmmmm cola yerine meyvesuyu iç 1bardak colada 8 tane küp şeker gitti o 1.5 saatlik yürüyüşşşlamiş dikkat anacım ayrıca balık dedin ya bende istiyommm ama canım çekti canım abuk subuk şeyler çekio şuaralar Allah hayır etsin sonumu

canım benim benim eksikliğimi duyuyosan ne güzel benim için
kolaya gelince ben gün boyu çay içmiyorum içsemde az şekerli içiyorum bu yüzdende 1 bardak kolayı normal görmüştüm bundan sonra daha çok dikkat ederim😀sende et ama sakın canım çekiyo diye kendini koyverme:D:D

Melekler azminiz için tebrik ederim hepinizi...Ben rejim diyet anlamam ve yapamam da..Lakin yanlış yaptığınız bir şey var..İki kesme şeker bir dilim ekmek der dr lar..Ayrıca cola,hazır meyve sularıda oldukça zararlı..Eğer bunları keserseniz daha rahat kilo verirsiniz..Yedikleriniz değil içtikleriniz de kilo yapıyor ..
Hepinize kolay gelsin meleklerim,takip ediyorum sizleri ona göre..:tik:

Geri