YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

Ya kızlar çok umutsuz gördüm hepinizi biliyorum insan aç kalıp bi de spor yapıp kilo veremiyosa azmi kırılıyo ama böylede olmazkiiiii hadi canlanın biraz eskisi gibi azimle devam edelim diyetlerimize biraz zorluk çekicez ama sonu inşallah çok güzel olucak bende pazartesi tartılıcam şimdilik diyet listemi yazmiycam ama diyetim sporum devam ediyo pazartesiden pazartesiye tartılıp kilom ne olursa olsun söyliycem ne kadar verdiysem yani çatlağım mercimeği deniycem bacım bende bayılırım mercimeğe hadi narin meleklerim sizleri kocaman öpüyorum

selam kızlarrrrrrrr.aksam...bır tabak corba...yarım tabak türlü yemegı...yarım tabak makarna salata ve 2 dılım kepek ekmegııı...bugun sabah...bır bardak su (kahvaltı yapmadım)karnım ac ama canım hıcbısey yemek ıstemıyo sadece sıvı seyler tuketıyorum🙁(((((
öglennnn...........yarım sımıt....peynır zeytın ve salatalık.........

Son düzenleme:
kızlar merhabaa bende rejime basladım 1.56 boy 57.7 kılom boy cok kısa ve zaıflamam lazım yasa dugunumde var zaten benım rejim şöyle
sabah kalktıgımda elma sırkesı yeşil cay ve ılık su bırer bardak, sonra ıste kahvalt beyaz ekmek az bısı kahvalt normal ama seker yerıne bal kullanıyorum sonra 25 mekık sonra 100 ıp atşıyorum sonra genı ılık su ıcıyorum gene mekık cekıyorum gunde 100 mekık cekmeye calsıyorum oglende gene yeşil cay ve bı kase sebze corbası sonra aralarda meyve aksam az bısı meyve corbası yemekden once elma sırkesı karısımı ve acıkırsam gece meyve boyle yapıyorum umarı zayıflarım ınsallah hepımızz ve dogrudur umarım rejıımım

kılo yapmıyo dımı 🙂
kilo yapmaz çünkü midene kuru hiç bişey girmiyo bence kendini ilk günden bıktırma ama şunuda söylemeliyimki bu şekilde devam edebilirsen güzel kilo verirsin. ama sanki çabuk bıkarsın gibi hakkımızda hayırlısı güzelim ya inşallah verirsin...aramıza hoş geldin..:gathering:

Ya kızlar çok umutsuz gördüm hepinizi biliyorum insan aç kalıp bi de spor yapıp kilo veremiyosa azmi kırılıyo ama böylede olmazkiiiii hadi canlanın biraz eskisi gibi azimle devam edelim diyetlerimize biraz zorluk çekicez ama sonu inşallah çok güzel olucak bende pazartesi tartılıcam şimdilik diyet listemi yazmiycam ama diyetim sporum devam ediyo pazartesiden pazartesiye tartılıp kilom ne olursa olsun söyliycem ne kadar verdiysem yani çatlağım mercimeği deniycem bacım bende bayılırım mercimeğe hadi narin meleklerim sizleri kocaman öpüyorum
arada gaza ihtiyacımız var galiba
gaz ver bize canım hakkımızda hayırlısı inşallah...😀

Meleklerim canlarıım benim ben istan buldaydım ve nete giremedim.. iyiki istanbulda yasamıyorum havası devamlı uyku hali ve açlık hali yapıyor....
insan sürekli yaşadığı zaman öyle gelmiyo...
sana hava değişimi yapmıştır zaten benim memleketimin havasıyla aynı ankara...
ben çankırılıyım ankara bizim köye çankırı kadar yakın..daha önce gittim yani havası istanbula göre daha temiz ama daha sert istanbul için böyle düşünmen çok normal...😀

ahhh ahhh 3 gündür sabah yürüyüşe gi,demiyorum :uhu: hastane işlerim vardı gidemedim sonrada yağmur yağdı şansıma bak ya :uhu napalım hakıkımızda hayırlısı olsun ama diyet yapamıyorum bu aralar dengem bozuldu gene fakat şükür az yiyorum kahvaltımıda akşamıda az yiyorum değişik yaptığım tek şey var oda akşam yemeğinden 2 saat öncesinde yulaf ezmesi yiyorum oda akşam az yememi sağlıyor allah nasip ederse meleklerim pazartesi farklı bir diyete başlıycam inş ya ben şunu anladımki çocuklar beni hem fiziken hem ruhen inanılmaz yoruyolar ve kendime vakiğt kalmıyo :uhu: hayırlısı olsun ama napalım okullar kapanınca bukadar yopun olmam allahın iz<nşiyle canlarım hadi kolay gelsin hepimize sakıj vazgeçmeyin ulennnnnnnnnnnnnnn :D:D😀D:D:D:

ahhh ahhh 3 gündür sabah yürüyüşe gi,demiyorum :uhu: hastane işlerim vardı gidemedim sonrada yağmur yağdı şansıma bak ya :uhu napalım hakıkımızda hayırlısı olsun ama diyet yapamıyorum bu aralar dengem bozuldu gene fakat şükür az yiyorum kahvaltımıda akşamıda az yiyorum değişik yaptığım tek şey var oda akşam yemeğinden 2 saat öncesinde yulaf ezmesi yiyorum oda akşam az yememi sağlıyor allah nasip ederse meleklerim pazartesi farklı bir diyete başlıycam inş ya ben şunu anladımki çocuklar beni hem fiziken hem ruhen inanılmaz yoruyolar ve kendime vakiğt kalmıyo :uhu: hayırlısı olsun ama napalım okullar kapanınca bukadar yopun olmam allahın iz<nşiyle canlarım hadi kolay gelsin hepimize sakıj vazgeçmeyin ulennnnnnnnnnnnnnn :D:D😀D:D:D:
ben bu sözlerin altına imza atarım ve bidahada kendimden bahsetmeme gerek kalmaz..teşekkürler orkide . bizde şevvalle kaç gündür yürüyemiyoduk diyetimde çok disiplinli değil ama az yiyorum sadece sorun olan su içememem..ama bu sabah yürüdük inşallah suyumada dikkat edicem.bakalım hakkımızda hayırlısı versekte vermesekte bu düzene alışmamız şart:D:D

Geri