selam manken adayları nasılsınız bakalım
ben kurstan geldim ve çok acıktım şimdide domates ve maydonozla kepek ekmeği yiyorum ama sabahtan beri bişeyde yemedim...ve malesef su da içmedim bu gün...
ablacım cok sorun yapma ya suyu bır bardak mınerallı su ıcıne lımon sık su ıhtıyacını karsılıyomus bayagı.ben neden se cok su ıcınce mıdem bı grıp oluyo mıdem bulanıyo 😕 ozaman mınerallı su ıcıyorum.
canım sagol onerılerın ıcın arada ınsanın canı ıstıyo bır bardak ıcmek nefsını kesıyo oyuzden bende normalde fazla tuketmem ama bundan sonra dıkkat etmeye calısırım sagol
ablacm nedemek burası paylasmak ıcın sonucta gercekten kolayı bırakmak ıcın bır hafta zorlanırsınız sonrasında hıc aramazsınız.kolayı bırakmak ıcınde ınanılmaz bır arkadass taktıgım var kolayı dısarda bırakın genelde ınsanları buzzz gıbı kola bastan cıkarıyo kola ıstetgnde dsardakınden ıc hevesın bı anda kacıyo 🙂 .cok saglıklı degıl ama zero daha ıı babam seker hastası benım doktoruna kola sormus 3 gunde bır defa bı bardak zero ıceblrsın demıs.
ayyyyy ne guldummm abla yaaa 😀 benm annem almanyada onlardan yermıs hep kucukken sonra buraya gelmısler annem pastanelerde donut s soruyomus delı gıbı bakıyolarmıs 😀😀 şimdi allahtan var her ıkı haftada bır alıyo babam annemde yıyo yıhyhıhjhhh 😀 bana cok agır gelıyo benım hakkımıda sen ye abla 😀
ayyyyy ne guldummm abla yaaa 😀 benm annem almanyada onlardan yermıs hep kucukken sonra buraya gelmısler annem pastanelerde donut s soruyomus delı gıbı bakıyolarmıs 😀😀 şimdi allahtan var her ıkı haftada bır alıyo babam annemde yıyo yıhyhıhjhhh 😀 bana cok agır gelıyo benım hakkımıda sen ye abla 😀
gunaydın kızlar dun gıremedım ısler yogundu....dun butun gun domates salatalık maydonoz peynır yedım bolca cay ıctım arada da su tabıkı....
bugun sabah...bır dılım bugday ekmegı....domates salatalık ve peynır....
Ayy kızlar bende yarın inşallah aranıza katılıcam 10 gündür yürüyüş yapamadık rahatsızlanmıştım bugün başliycaktık tlf azizliğine uğradım eşim yanlışlıkla rehberi silmiş 6,25 de boşuna kalkmış olmuş rehberi geri getirmeside 1 saatini aldı osaatten sonrada zaten gidemezdik yürüyüşe neyse allah izin verirde bi aksilik çıkmazsa eğer yarın tekrardan yürüyüşe ve diyete başliycam sizin diyetler nasıl gidiyo bakalım