YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

canlarım ben geldim uzuuuunca bir zamandır yoktum ama diyetiimi bırakmadım bıarakmak istesemde bırakamıyacağım çünkü bende şeker hastalığı çıktı.elma diyeti yapıyorum 1 hafta da 2 kğ daha verdim arkadaşlar şuan 102 kğ oldum .inşallah herkes emeline kavuşur girebilirisem yazıcam diyetimi ama pek bişi yiyemiyorum yazsamda fark etmiyor ama yanınızdayım öpüyorum hepinizi

4. gün

Kahvalti :

05:00 3 dilim ekmek, sürme peynir, yesl cay

Öglen :

13:45 2 kücük ev yapimi lahmacun, salata, ayran, 2 cay

Aksam :

17:30 Yogurtlu meyve salatasi

bugün pek birsey icmedim 500ml feln herlade ise gidince telafisini ederim nasilsa gece cok uzun...

aa unuttum bi bardakta kola içtim 🙁

aksam...bır kase corba....salata....yesıl fasulye ıkı kasık.....3 kasık pılav...bır dılım kepek ekmegı....

öglen....bır tabak bulgur pılavı...bır bardak kola....salata....
aksamda aynısını yedım....

ablacıklarım sımdı ben bole atlamıs olcam bana sanane dıyebılırsınız
bulgur pılavı falan hersey cok guzel dee kola kesınlıkle ıcmemenız gerekıyo bır bardakta 15 adet seker var dırek yag oluyo vucutta.aman yemıyım dedıgımız
....seylerın kat kat katı anlıcagınız .buna gelınce

aksam...bır kase corba....salata....yesıl fasulye ıkı kasık.....3 kasık pılav...bır dılım kepek ekmegı....

bunuda sundan aldım ablcm bnm teyzm dogum sonrası kılo aldı ve veremedı sezeryandı bıde cocukta sutten kesıldı... kılolarda kaldı.diytisyene gıttı lıstesınde yasaklı lıstesı vardı. bunlar soleydı kola cıkolata aksam yemegınde ekmek.kepek falan fark etmezmıs eger sulu ve tek besınse sadece crba ıcıceksen bı dılım cavdar ekmegı olabılırmıs.ckolata kırızıne grersen bıtter ckalata yceksın oda bır kare 🙂 kolaya gelınce kola kesnlıkle yasak bır bardakta 15 adet seker ıcerıyormus...tabı onun karemelıde var ıcınde 🙂 onsuz 15 seker yanii... kola krızıne gırersen asırı bır cay bardagında ıcıceksın ama normal degıl lıght olcak ve ıcıne lımon atılcak haftada kesınlıkle 3u gecmıcek.hanı gerci rejımmı bılmıyorum ama rejım yapıyosanız rejım yandı dıcem 🙂:f060: bnde eskıden kola ıcıodum snra kola ıcnlerın kılo veremcklerını dydum 4 aydr belkı bır brdak ıcmısımdır..oda belkı..1hafta ıcmeyınce grceksnz farkları zaten ve 2 hafta agzınıza kola surmeyın sonra bır yudum alın bakalım nolcakk

Sevgili Melekler
Azmin elinden bir şey kurtulamamıştır inşallah sizlerde bu azimle şu başınızın belası kilolardan kurtulursunuz..
AuSSieAnGeL canım sen neden bu gruptasın anlamış değilim ??? 😕 Senin kilon gayet yerinde gören kimse sana suan bulundugun kilodasın diyemez çünkü göstermiyorsun... Kendini fazla hırpalama şuan çok iyisin...
Gerçi bana özeniyorsan o başka 😛iha:

Benim formülüm: 6gün sıkı diyet sıvı gıdalarla beslenme ve 1 gün boyunca canım ne isterse onu yiyorum 😀 çokta işe yarıyor

selam hanımlar nasılsınız bakalım,
hepinizin yazılarını tek tek okudum çok ta sevindim herkezler burda ayrıca edalım (hurhur) sana nazarım değmez inşallah..
valla çok kıskanıyorum..
ben çok sıkılıyorum bazen dön dolaş başa dönmek çok gıcık kesinlikle diyetimi bozmamaya çalışıyorum evet hafta sonu arada kaçamaklarım oluyo ama hanginizin olmuyo allahaşkına bende bunalıyorum işte ama neyse kola için söylediklerinizi dikkate alıcam içmiyorum artık....
ben bu gün yine evde değildim eşimin teyzesine gittik yemeklerden çok az aldım ama çok erken yediğimiz için eve geldiğimde biraz daha atıştırdık bolca maydonoz ve ufak bir yufka ekmek yedim..tek sorun geç yemem oldu ama neyse herhafta olduğu gibi yarın yine daha iyi bir gün olucak...🙂

......AD...................BOY...............KİL O.............HEDEF.................VERİLEN
ebraryksl.................1.60.................58. ..................52......................2
AuSSie-Angel............1.69................65,5......... ........60....................6,5g
HeRCai...................1.70...................-....................60.....................2
LAMİYA...................1.60...............74.3. ..................65.....................2.4
hurhur....................1.65...............102.. ..................90......................16
Arıza......................1.60...............57,7 ..................52......................-
Şura.......................1.60................61. ..................58.....................-1
Orkide....................1.65................69.. .................60........................4
Şevval....................1.60................82.. ..................65........................2
Hayal.....................1.65................81.. ..................55.......................3
elisev....................1.63.................67. ...................60.......................12
tatlı cadım..............1.65.................75........ ............65......................1.2
BLOODSUCKER............1.74.................59.5...................57....................1.5

tatlm neden burda sole solıım ben cnkı normal kılo boy ıle kılo arasında 10 -8 kg fark oldugundadır 10 altındakıler ıskelet oluyorlar :laugh: arkadasımzn boyu 169 buraya kayıt oldugunda 72 kıloymus ıdeal kılosu da boyundan 9 kg az olarak secmıs ozamandn bu yana 6,5 kılo vermıs suan 65.5 kılo ama boyuyla arasında en az 5 kg fark olmalıkı normal olsun ındxi..bu arada ben ıstısnayım ırı kemıklı olma dezavntajları :n028:

ablacım sunu solıyım sana bak ınankıhersey kafada ya ben bı ara takmıstım kıloma aslında kıloda yk sırf kemık ırı kemıklıyım bayagı yanı nrmlde benm boy kılomda olanlar sıfır bedene gırıo dusun ama ben balık etlıyım yanı legen kemıklerm falan hepsı cıkık ama ırıyım 😀 ckgarp ama oyle ve nekdr kafana takarsan okadar alıyosun yada veremıyosun.kendını cok sıkma .dusunmede canın bırsey cekerse ck az bır lokma al ıkıncı lokmayı ıstedgınde bole kendını zayıfff guzel bır gecelıkle hayl et
gercekten ck ıse yarıyo ıkıhalınde gzunun onune gelıo anında kacıo ıstahın 😀 bıde kolayı bırakınca zaten fark edceksın bazı seylerı.benım mıdem ufaldı sorunlar yasadım ben bugun sabhtan bu saate kadar 1 kepeklı gresınıyle duruyorum yesıl cay su sıgara yesıl cay su sgara bole bu saat oldu..yıyemıyorum artık bısı mıdem raatsız oluyor yıyınce mıdem kuculmus artık.ben gnde 6 ogun yesem olurum komaya gırerım vallahı :s e tabı yemedıgım ıcın metoblzmam coktu.bır bck haftadr metoblzma cayı yapıp ıcıyorum kndıme ve karnımın yıllar sonra guruldadgını duydum :raila:gercekten ıı geldi yani ve metblzmam calıstıgı ıcınde kılo verdımm :eco: