YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

kıssssssss bana dıyon boreklerı sen yıyon:laugh:arada kacamak olabılır tabı kı lamıyacımm degıl mı????????onemlı olan devam etmek bence....
haklısın valla ama bana hafta sonu olunca bişeyler oluyo daha çok misafir oluyo dengesizleşiyorum akşamada misafirim var mesela allah korusun midemi🙂

3. gün

Kahvalti :

05:00 iki dilim ekmek, recel

Öglen:

12:15 iki dilim pide ekmek, peynir, domates, yesil cay

Aksam:

16:15 2 izgara köfte, salata bi dilim ekmek, yesil cay, beyaz cay, 2 siyah cay

bi Litre yakin su, daha da bisi yemem herlade gece isyerine biraz cubuk kraket atisdira bilirim belki...

benim bu gecede misafirim vardı bu ara misafir bereketi yaşıyorum haliyle yemeklerdede düzen olmuyo..çok yemedim tabiki ama sakıncalı şeylerde yedim doğrusu..
ama beni az çok tanıdınız hafta sonları bu düzensizlik yüzünden disiplinim bozuluyo ama bozmak yok arkadaşlar...

lamıya ablacım bnde senn soledıklerının aynını soledım zatn demek ıstedgm sey su sacımızın gorunmesı bıle gunah ama bunu gndelık haytta neredeyse kadınlarımızın hepsi yapıyor..kıı bunun gnah oldgunu bılerek yapıyoruz.ama bu ewlatlık olayı gercek mı dıılmı bellı bıle degıl .cocuk sevndırmenın neresı gunah kı kıtabımıızın neresınde yazar bu evlatlık olayı denınce acıklık yok.sen kesınlıkle haklısın allahtan umt kesılmez buyuzden dualrmzda snnle ..ısallah dıledgın seyler gercek olur ablacım ...

bu arda benım kılo yerıne 59,5 yazarsan sevınırım ablam:eco::dp193::parti::hede::hede::dp8:

Geri