09:45: bir bardak Su
10:00 : bir kase Mercimek corbasi kücük bir dilim ekmek
Öglen:
12:00: 2 fincan yesil cay
14:00: Türk kahvesi
Aksam:
16:45: 3 dilim ispanakli rösti, yogurt (kendim yaptim biraz yagli ama bi ara tarifini yemek bölümüne koyarim)
suan beyaz cayimi iciyorum birazdan söyle bir saatlik yürüyüs yapmayi düsünüyorum....bugünlük bukadar yedim yeter de artar bile
09:45: bir bardak Su
10:00 : bir kase Mercimek corbasi kücük bir dilim ekmek
Öglen:
12:00: 2 fincan yesil cay
14:00: Türk kahvesi
Aksam:
16:45: 3 dilim ispanakli rösti, yogurt (kendim yaptim biraz yagli ama bi ara tarifini yemek bölümüne koyarim)
suan beyaz cayimi iciyorum birazdan söyle bir saatlik yürüyüs yapmayi düsünüyorum....bugünlük bukadar yedim yeter de artar bile
Az mi 😕😕 bence cok bile o röstiler yagli 4 dilimi 400kalori 😀 3 dilim yedim ama ben sadece hem hangi ara ara ögün yiyeyim ki saat 10da kahvalti yaptim yarindan sonra nöbetlerim basliyor uyku ve yemek düzeni degisicek bende 🙁 eee seninki nasil gidiyor
Az mi 😕😕 bence cok bile o röstiler yagli 4 dilimi 400kalori 😀 3 dilim yedim ama ben sadece hem hangi ara ara ögün yiyeyim ki saat 10da kahvalti yaptim yarindan sonra nöbetlerim basliyor uyku ve yemek düzeni degisicek bende 🙁 eee seninki nasil gidiyor
ah canım ya beni sorma aslında diyetimi çok iyi yaptığımı düşünüyorum ama kilo veremiyorum bikaç gündür yürüyüş yapmıyorum ama geçici yaptığım zamanda kilo veremiyodum ama ben bıkmadan usanmadan devam etmeye çalışıcam bakalım hayırlısı...🙂