YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

......AD...................BOY...............KİL O.............HEDEF.................VERİLEN
ebraryksl.................1.60.................58. ..................52......................2
AuSSie-Angel............1.69................65,5......... ........60....................6,5g
HeRCai...................1.70...................-....................60.....................2
LAMİYA...................1.60...............74.3. ..................65.....................2.4
hurhur....................1.65...............106.. ..................90......................12

Arıza......................1.60...............56.8 ..................50......................0,7
Şura.......................1.60................61. ..................58.....................-1
Orkide....................1.65................69.. .................60........................4
Şevval....................1.60................84.. ..................65......................-
Hayal.....................1.65................81.. ..................55.......................3
elisev....................1.63.................68. ..................60.......................11
tatlı cadım..............1.65..................75....... ............65......................1.2

günaydınn melekler nasılsınız bakalım
git gide azalıyoruz galiba ama olsun kalan sağlar bizimdir....
sabah yürüyüşe gittik yine ohh kendimi daha iyi hissediyorum dünkü kaçamakları telafi etmem lazım
dua edin arkadaşlar nolur bu hafta işe yarasın diyetim...

günaydınn melekler nasılsınız bakalım
git gide azalıyoruz galiba ama olsun kalan sağlar bizimdir....
sabah yürüyüşe gittik yine ohh kendimi daha iyi hissediyorum dünkü kaçamakları telafi etmem lazım
dua edin arkadaşlar nolur bu hafta işe yarasın diyetim...
gunaydın lamıyacım nasılsın?ınsallah devam gıder kalan kılolların....
Sabah.......yarım pogaca....peynır....domates salatalık zeytın(hepsınden 4er adet)bır bardak çay....

......AD...................BOY...............KİL O.............HEDEF.................VERİLEN
ebraryksl.................1.60.................58. ..................52......................2
AuSSie-Angel............1.69................65,5......... ........60....................6,5g
HeRCai...................1.70...................-....................60.....................2
LAMİYA...................1.60...............74.3. ..................65.....................2.4
hurhur....................1.65...............104.. ..................90......................14
Arıza......................1.60...............56.8 ..................50......................0,7
Şura.......................1.60................61. ..................58.....................-1
Orkide....................1.65................69.. .................60........................4
Şevval....................1.60................82....................65........................2
Hayal.....................1.65................81.. ..................55.......................3
elisev....................1.63.................68....................60.......................11
tatlı cadım..............1.65.................75....................65......................1.2

tebrikler şevval galiba bu haftanın rekoru sende hadi kızlar daha fazla veren yoksa pasikaya bildiricem..

Son düzenleme:
8. GÜN

SABAH :2 dilim kepek ekmeği,domates salatalık,beyaz peynir,2 bardak az şekerli çay

ARA :bişey yemedim

ÖĞLEN :2 dilim börek ıspanaklı

ARA :elma

AKŞAM :fırında biraz hamsi,bolca salata 1 dilim kepek ekmeği

NOT:2,5 litre su,500 oklava,60 mekik
bitkisel çay

9.GÜN

SABAH :2dilim kepek ekmeği,1haşlanmış yumurta,domates salatalık yeşil biber,peynir 2 bardak az şekerli çay

ARA:bişey yemedim

ÖĞLEN :1 tabak dolusu pilavın üstüne kuru fasulye, bolca salata(biliyorum abarttım)

ARA :bi avuç fındık

AKŞAM :öğlenden sonra tabiyki bişey yiyemedim

ARA :1 portakal

NOT:2,5 litre su,500 oklava,60 mekik
bitkisel çay

10. GÜN

SABAH :2dilim kepek ekmeği,domates salatalık yeşil biber,peynir,1bardak az şekerli çay

ARA :4 adet diyet bisküvi

ÖĞLEN :1bardak süte kasede nestle ne..,

ARA :4 adet diyet bisküvi

AKŞAM :yumurtalı soğanlı fasulye kavurması 1 kase,bolca salata

ARA :1 portakal,1elma

NOT:2,5 litre su,500 oklava,60 mekik,1saat 10 dk yürüyüş
bitkisel çay

bugün tartıldım kızlar 84 kiloyla başlamıştım 82 olmuşum devamı umarım gelir Allah çabalarımızı boşa çıkartmaz inşallah

Geri