YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

😱lmadı::küstüm:
:fati::seker::seker::seker:
:şerefe:
:küstüm: lamiş bunlardan sadece küstümler diller sana gelsin:seker:
ah canıımm kızma seni sevdiğim için takılıyorum sana

şuanda saat 8.41: ve yürüyüşümüde yaptım kahvaltımıda yaptım eşim gitti ve çay içiyorum.inşallah bu haftada kilo veririm ya.

gunaydın kızlarr...
dun aksam fırsat bulamadım yazmaya.sımdı yazıyorum...sabah....bır bardak su.....öglen 4adet ızgara kofte bır bardak ayran...arada kek yedım kucuk bıtane.....aksam....bır kase corba.....2 kasık yesıl fasulye...bıkac adet patates( fırınlanmıs)
bu sabah...yarım pogaca...bır bardak meyve suyu...3dılım domates....bır tane kucuk yarım salatalık...3 zeytın...
kızlar dun canım cıkolata cektı bıtane yedım🙂regl gunum yakın ondan galıba🙂 bıkere kacamak yaptım ıtıraf edeyım...

5. (GÜN)
SABAH :2 dilim kepek ekmeği,1haşlanmış yumurta,2 küçük bardak az şekerli çay,biraz beyaz peynir layt

ARA :1bardak ayran 5 tane diyet bisküvi

ÖĞLEN :2 dilim kepek ekmeği,1kase sebze çorbası

ARA :2-3 tane diyet bisküvi

AKŞAM :2 dilim kepek ekmeği,1 kase çorba yemekten sonra veya öncede 1 bardak az şekerli çay içerim

HERGÜN:2.5 litre su,1 saat tempolu yürüyüş.500 oklava,50 mekik

😀 selam melekler 😀
Ben yeni bir diyete başladım 1 hafta boyunca sıkışmış meyve suyu içeceğim... 😀 arkadasım önerdi hem vitamin deposu oluyormus hemde sıvı tüketildiginden vucudu temizliyormus arındırıyormus... Hayırlısı bakalım..

Bu sabah portakalla mandalin suyu karısımı içtim.. az evvelde 3 bardak su içtim 😀

Meleklerim ben 66,5 oldum allahın izni ilee tartı devamlı aynı gostermekte demekki sabitlemişim.. 😀 maşallah bana .. eger bu hafta bu diyetide sıkı ttutarsam daha da vereceğime inanmaktayım... hayırlısı allahtan ....

......AD...................BOY...............KİL O.............HEDEF.................VERİLEN
ebraryksl.................1.60.................58. ..................52......................2
AuSSie-Angel.............1.69.................67......... ..........60....................5g
HeRCai...................1.70...................-....................60.....................2
LAMİYA...................1.60...............74.3. ..................65.....................2.4
hurhur....................1.65...............106.. ..................90......................12
Arıza......................1.60...............56.8 ..................50......................0,7
Şura.......................1.60................61. ..................58.....................-1
Orkide....................1.65................70.. .................60.......................3
Şevval....................1.60................84.. ..................65......................-
Hayal.....................1.65................81....................55.......................3
elisev....................1.63.................68. ..................60........................11
tatlı cadım..............1.65..................76....... ............65........................-

öglen......ıkı dılım ekmek.......bı tane bıber....bır dılım peynır....
aksam..bır tabak makarna domates soslu ve cok az yag ekledım yedım...
bugun sabah tam bır hafta olmus baslayalı ve sabah yedıklerımı yazıyorum....
yıne yarım pogaca...3 dılım domates..3 zeytın...2 dılım salatalık....bır bardak meyve suyu....

Son düzenleme:
sabah limonlu sıcak su yanında 4 tane çubuk kraker.1 dilim incecik peynir.
öğle yemeğim bi büyük kase lahana havuç ve soğandan oluşan çorba
akşamada aynı çorba var.ara öğün falan yok bende.ama canım mısır patlatmak istiyor bide ascık ondan yerim akşama

bu arada felaket acıktım amaaaa