YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

Dün sabah 2 bardak şekersiz çay içtim yanında haşlanmış yarım yumurta o kadar.saat 2 gibi 2 bardak şekersiz çay yanında bolca turşu,(ne alaka ama canım istedi)akşamınada bi kase şehriye çorbası ve sirkeli havuç salatası.

bugün sabah 5-6 kaşık dünden kalan çorbadan içtim.Öğlene yine sirkeli havuç salatası yedim.Akşamada yine sirkeli havuç salatası ve yanında taze yapılmış lahana,soğan ve havuçtan oluşan çorbadan içiceeem.

aaa bu arada su içmeyi unutuyorum.kötü ama dün sadece çay içtim ama bir bardak bile su içmedim.bugün henüz 2 bardak oldu.akşamada bi o kadar daha içerim .e yeter 🙂)

Merhaba melekler bu gün ben ev taşıdım bi ton temizlik yaptım ve şu an yorgunluktan ölüyorum.Sanırım bana bu gün için bu kadar spor yeter ha 😀Ama fırsat bulup bişey yiyemedim kahvaltıdan beri.Açlıktan ölüyorum :uhu::uhu:

kızlar moralman çok kötüyüm moralim sıfır ailemin büyüklerine rezil oldum yaaaa csnım herşey yemek istiyo biravuç çikolatalı leblebi yedim yaaaaaaaaaa ağlamak istiyorum neyse.sabah 8:30 1bardak çay 2 dilim kepek ekmeği yağda yumurta 2 çatal aldım pek sevmiyorum sade sade ekmek yedim 12:00 1tane salatalık su akşam 21:001kase çorba dicem artık 2kaşık içebildim onuda yemek falan yiyemedim çünkü moralim sıfırdı.şuan 1bardak limonlu çay içiyorum bişide yiyip içmem artık kızlar ben çok kötüyüm

kızlar moralman çok kötüyüm moralim sıfır ailemin büyüklerine rezil oldum yaaaa csnım herşey yemek istiyo biravuç çikolatalı leblebi yedim yaaaaaaaaaa ağlamak istiyorum neyse.sabah 8:30 1bardak çay 2 dilim kepek ekmeği yağda yumurta 2 çatal aldım pek sevmiyorum sade sade ekmek yedim 12:00 1tane salatalık su akşam 21:001kase çorba dicem artık 2kaşık içebildim onuda yemek falan yiyemedim çünkü moralim sıfırdı.şuan 1bardak limonlu çay içiyorum bişide yiyip içmem artık kızlar ben çok kötüyüm
aman be deli ne varmış rezil olucak
gayet normal bişey ama itiraf etmem lazım çok komik hahaha
seni gözümün önüne getirdimdehahaha hahaha alemsin ha

(9. gün)

kahvaltı;
1fincan meyve çayı, tere, iki dilim k. ekmeği, 1parça beyaz peynir

ara;
1 armut

öğle;
1kase çorba

ara;
yarım kase puding

akşam;
1kase çorba, 1dilim k. ekmeği

ara ;
1 kase pudig

NOT;
2.5tl su içtim
ve 1 saat tempolu yürüyüş yaptım 🙂

......AD...................BOY...............KİL O.............HEDEF.................VERİLEN
ebraryksl.................1.60.................58. ..................52......................2
AuSSie-Angel.............1.69.................67......... ..........60....................5g
HeRCai...................1.70...................-....................60.....................2
LAMİYA...................1.60...............74.3. ..................65.....................2.4
hurhur....................1.65...............106.. ..................90......................12
Arıza......................1.60...............56.8 ..................50......................0,7
Şura.......................1.60................61. ..................58.....................-1
Orkide....................1.65................70.. .................60.......................3
Şevval....................1.60................84.. ..................65......................-
Hayal.....................1.65................81....................55.......................3
elisev....................1.63.................68. ..................60........................11
tatlı cadım..............1.65..................76....... ............65........................-

Son düzenleme:
aman be deli ne varmış rezil olucak
gayet normal bişey ama itiraf etmem lazım çok komik hahaha
seni gözümün önüne getirdimdehahaha hahaha alemsin ha
ay aşkolsun lamiş ya walla düşüne biliyonmu kayınpederimin beni oö dolma gibi bacaklarla görmesini sen dalganı geç kulağımdada kulaklık offffffffff yaaaa gülme kzım sinir oluyom

Geri