YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

kıssssss canım cektı vallaaaaa afıyet olsun bu arada:laugh:
bulgur sısırır bıldıgım ıcınde cok yag yoksa bence sorun degıl ama cok yemısın yawwwwww 3 tabakkk:laugh:saka saka afıyet olsun arada kacamak serbest dıye bılıyorum ama...
Canım walla doğru söledinnnn çok yemişim 😀 hiç görmemişler gibi yedim.. Yağ yok diyemem amaaa okadar yağlı kalorili sayılmaz.... 3tabak.. duyda inanma 😀 yedim 😛iha: tabi ne demişlerr tatlı tatlı yemenin acı acı ..... 😀

aradan zaman geçtikce yan etkileri baş gösterdii... en basta karın agrısı 😀

Neyse suan kendime geldim ve töbee töbeee bi daha bozmak yok 😀 :dil:

(8.gün)

kahvaltı;
2dilim k. ekmeği, domates, 3 zeytin, 1parça beyaz peynir, 1haşlanmış yumurta,
2 tane az şekerli açık çay

ara;
1portakal,1armut

öğle;
1tane kaşarlı simit

ara;
1fincan meyve çayı, 3tane diyet bisküvi

akşam;
1kase çorba, 3 kaşık makarna, bolca salata, 1dilim k. ekmeği,1kaşık yoğurt

ara;
daha yemedim ama 1küçük kase puding yiycem

NOT;
2.5lt su içtim ve 1saat tempolu yürüyüş yaptım🙂

Canım walla doğru söledinnnn çok yemişim 😀 hiç görmemişler gibi yedim.. Yağ yok diyemem amaaa okadar yağlı kalorili sayılmaz.... 3tabak.. duyda inanma 😀 yedim 😛iha: tabi ne demişlerr tatlı tatlı yemenin acı acı ..... 😀

aradan zaman geçtikce yan etkileri baş gösterdii... en basta karın agrısı 😀

Neyse suan kendime geldim ve töbee töbeee bi daha bozmak yok 😀 :dil:
nazaramı geliyosun kızım yaa ne bu böyle 3 tabak:11::11:

......AD...................BOY...............KİL O.............HEDEF.................VERİLEN
ebraryksl.................1.60.................58. ...................52......................2
AuSSie-Angel.............1.69.................67......... ...........60....................5g
HeRCai...................1.70...................-.....................60.....................2
LAMİYA...................1.60...............74.3. ...................65.....................2.4
hurhur....................1.65...............106.. ...................90......................12
Arıza......................1.60...............56.8 ...................50......................0,7
Şura.......................1.60................61. ...................58.....................-1
Orkide....................1.65................70.. ..................60.......................3
Şevval....................1.60................84.. ...................65......................-
Hayal.....................1.65................82.5 ..................55.....................1.5
elisev....................1.63.................68. ..................60.......................11
tatlı cadım..............1.65..................76....... ............65.....................-

Günaydın meleklerr pek ümitli değildim bu hafta çünkü regl olmuştum ve biliosunuz bu dönemde kilo verilmez üstelik alma olasılığı çok yüksektir ama ben yine 1.5 kg vermişim 🙂Bu rakamda sabitlendi yani her hafta aynı 😀

Ama bu hafta hava çok kötü olduğu için spor falan da yapamadım.Sanırım spor yapabilsem bu rakam en az 2 ye çıkardı.Bi de midem sorunlu olduğu için çok fazla su içemedim yarım kilo da ona kat.Yani Allah'ın izniyle bi dahaki hafta 2.5 kg vermeyi umuyorum meleklerim 🙂Bakalım hayırlısı.O kadar şiş ki her yerim ben kesin kilo aldım diyodum ama 1.5 kg da olsa vermiş olmama çok sevindim bu yüzden 🙂

AD..............................BOY...............KİL O.............HEDEF.................VERİLEN
ebraryksl.................1.60.................58. ...................52.............................2
AuSSie-Angel........1.69..................67.....................60............................5g
HeRCai...................1.70......................-........................60............................2
LAMİYA.................1.60...................74.3...................65...........................2.4
hurhur....................1.65...................106......................90............................12
Arıza......................1.60...................56.8 ....................50............................0,7
Şura.......................1.60....................61. .......................58............................-1
Orkide....................1.65...................70.. .....................60............................3
Şevval....................1.60...................84.. ......................65.............................-
Hayal.....................1.65.....................81 .........................55...........................3
elisev....................1.63.....................68. .......................60...........................11
tatlı cadım............1.65..................76..........................65...........................-

......AD...................BOY...............KİL O.............HEDEF.................VERİLEN
ebraryksl.................1.60.................58. ...................52......................2
AuSSie-Angel.............1.69.................67......... ...........60....................5g
HeRCai...................1.70...................-.....................60.....................2
LAMİYA...................1.60...............74.3. ...................65.....................2.4
hurhur....................1.65...............106.. ...................90......................12
Arıza......................1.60...............56.8 ...................50......................0,7
Şura.......................1.60................61. ...................58.....................-1
Orkide....................1.65................70.. ..................60.......................3
Şevval....................1.60................84.. ...................65......................-
Hayal.....................1.65................81....................55.......................3
elisev....................1.63.................68. ..................60.........................11
tatlı cadım..............1.65..................76....... ............65........................-

tebrikler hayal harikasın...

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım ben bu sabah çok yorgun kalktım koşturmamın yorgunluğunu yeni farkettim sabah 6 ta kalktım 1 saat 10 dk. yürüyüşümüzü yaptık ve eve geldim tekrar uyudum napıyım ama kendimi çok yorgun hissttim herzaman olmaz tabi bu ama bu sabah böyle oldu...

merhaba kızlar ben geçen hafta diyete başlamıştım 1 gün yaptım hatta buraya yazmıştım ama yürüyüşe başlayamadığımız için devam edemedim bu cumartesi yürüyüşe ve diyete başladım dün ve bugün yediklerimi yazıcam cmrtsi pazara gerek yok heralde neyse
pazartesi : SABAH bitkisel çayım var 1 bardak ondan,2 su bardağı su,2 dilim kepek ekmeği,1 domates,1haşlanmış yumurta,biraz layt beyaz peynir 1 bardak çok az şekerli çay
ARA :2 bardak su,1 tane elma
ÖĞLEN :2 bardak su,1 bardak bitkisel çay,1tabak fasulye kavurması
ARA :2bardak su,1tane diyet bisküvi
AKŞAM :2 bardak su,1bardak bitkisel çay,1 tabak fırında sebze yemeği,1 dilim kepek ekmeği,bolca salata
ARA :2bardak su,1 tane portakal
tabi sabahleyin 1 saat tempolu yürüyüş,geldikten sonra 500 oklava ve 50 mekik çekiyorum hergün en azından yapmaya çalışıyorum

Geri