YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

SALI
SABAH :2 bardak su,bitkisel çay,1dilim kepek ekmeği,biraz beyaz peynir,1bardak çay azşekerli,birazda dünden kalan salata
ARA :2 bardak su,1 elma
ÖĞLEN :2 bardak su,bitkisel çay,1dilim kepek ekmeği,1tabak sebze yemeği
ARA :2 bardak su,bir bardak süte nestle nes....
AKŞAM :2 bardak su,1bardak bitkisel çay,1tabak sebze yemeği,bolca salata
ARA :2bardak su,1portakal
sabah 1 saat tempolu yürüyüş,500 oklava,50 mekik

lamiyayla beraber yürüyoruz ama benim malesef yatıp dinlenmeye asla vaktim olmuyo çünkü çalışıyorum yürüyüşten sonra eve git,ortalığı topla kızımı hallet derken iş vakti geliyo malesef allah genede iş eksikliği vermesin hadi hepimize iyi diyetler .....

yaa aslında bende yatıp dinlenmiyorum sadaece bu güne mahsus bu çünkü kendimi bitkin hissettim nedense akşamlarıda çok geç yatıyoruz ondan..

ben geldim bugün den itibaren diyete devam melişlerim daha önce almış olduğum kğ verdim 1 kğ du ama yinede başıma çok dert olmuştu psikolojim bozulmuştu şimdide onu vermiş olmanın zevkiyle yeniden başaldım akşam inşallah yediklerimi yazarım haa bu arada bende yürüyüşe başaldım sabah 6 :30 dan 8 ekadar yürüdüm ve daha yeni oturdum.hadi melişler siz nerdesiniz göremiyorum sizleri kız şevval helal sana bacım diyete devam yılmak yok öpüyorum hepinizide

valla sanada helal herbirimiz gittik gittik geldik ama sen hep diyetteydin tebrikler 🙂

......AD...................BOY...............KİL O.............HEDEF.................VERİLEN
ebraryksl.................1.60.................58. ...................52......................2
AuSSie-Angel.............1.69.................67......... ...........60....................5g
HeRCai...................1.70...................-.....................60.....................2
LAMİYA...................1.60...............74.3. ...................65.....................2.4
hurhur....................1.65...............106.. ...................90......................12
Arıza......................1.60...............56.8 ...................50......................0,7
Şura.......................1.60................61. ...................58.....................-1
Orkide....................1.65................70.. ..................60.......................3
Şevval....................1.60................84.. ...................65......................-
Hayal.....................1.65................81.. ..................55.......................3
elisev....................1.63.................68. ..................60........................11
tatlı cadım..............1.65..................76....... ............65........................-