YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

......AD...................BOY...............KİL O.............HEDEF.................VERİLEN
ebraryksl.................1.60.................58. ...................52......................2

AuSSie-Angel.............1.69.................67......... ...........60....................5g
HeRCai...................1.70................-........................60...................2
LAMİYA...................1.60...............74.3. ...................65.....................2.4
hurhur....................1.65...............106.. ...................90.....................12
Arıza......................1.60...............57.5 ...................50......................-
Şura.......................1.60................62. ...................58.....................-
Orkide....................1.65................70.. ..................60......................3
Şevval....................1.60................84.. ...................65......................-
Hayal.....................1.65................82.5 ..................55...................1.5
elisev....................1.63.................69 ....................60.....................10
tatlı cadım..............1.65..................76....... ............65.....................-

Selam melekler 🙂

Lamiyacım seni ebrik ediyorum azminden dolayı canı süpersin.Böyle devam et 🙂

Ben hapıma 1 gün ara verdiğim için yarın tartılacağım.Offf bakalım ne olcak 🙂

teşekkür ederim kızlar bukadar kolay yapabiliyosam sizin etkiniz büyük bunda ..
hele bukadar mutluyken kaçamak bile yapmam heralde başka yolu yok ya vericem ya vericem😀

ya olacak ya olacak bu kşilolar gidecek uleynnnnnnn dun gittim kendime ciciler aldım normalde bedenim 44 giyodum 4 klılo verince 42 olmuşum ben genede 40 aldım zafıflayp onları gşiymek için dar aldım oleyyyyyyy giricem içlerine uleynnnnnnnnn
hah hopppaaa haydi bakalım
😀

selam kızlar nasılsınız nasıl giddiyor diyet.lamişşş nerdesin benim kaç kilo verdiğimi yazmamışsın ama küstüm sana.bakkk ben 79 dan düştüm 68 e unutma tamam..bu arada sende vermeye başlamışsın hadi bakem allah yardımcımız olsun

Bugün diyete yeniden basliyorum tartildim ve 56,8 kilo olmusum 🙁 okadar dikkat etdim yediklerime yinede pek fazla kilo verememisim....

......AD...................BOY...............KİL O.............HEDEF.................VERİLEN
ebraryksl.................1.60.................58. ...................52......................2
AuSSie-Angel.............1.69.................67......... ...........60....................5g
HeRCai...................1.70................-........................60...................2
LAMİYA...................1.60...............74.3. ...................65.....................2.4
hurhur....................1.65...............106.. ...................90.....................12
Arıza......................1.60..................56,8 ........................50......................................-0,7
Şura.......................1.60................62. ...................58.....................-
Orkide....................1.65................70.. ..................60......................3
Şevval....................1.60................84.. ...................65......................-
Hayal.....................1.65................82.5 ..................55...................1.5
elisev....................1.63.................69 ....................60.....................10
tatlı cadım..............1.65..................76....... ............65.....................-

lamiyacımm tebrik ediyorum
canımmm bir dahaki görüşmemize tıg gibi ol

sen istedimmi olursun bilirim bende başlayınca taktik alırım
ayyy çok efkarlıyım gelde çay içek gııı

slm kızlar ben geldimmmmmm.
hafta sonu alışveriş yaptım o kadar kilo almıştım ama haala 38-40 bedenim.değişmemiş.kasmı yapmışım sizce?hafta sonu ara vermiştim ama bu hafta tekrar başlıyorum.gecende doktorun biri yemeyerek kilo alınır , kilo vermek istiyorsanız yemelisin diyordu.az ama sık olarak.tuhafıma gitti.ama benim bu hafta gercekten işi sıkı tutmam gerek.yemiceeeeeeem ....

Meleklerim ben bugün diyetten eser bırakmadım 😀 kısır yaptım ve 3 tabak dolusu yedim 😀 maşallah diyeceksiniz biliyorum ama ...... off çok güzeldi 😀