Canimm belli sen bu cocugu cok seviyorsun ama canim o seni hic sewmemis. Ailesiyle tartismis moreli bozukmus bunlar seni birakmasi icin bahane degil ve sen onun icin SIKILinca atilacak bi oyuncak degilsin her ne yasarsa yasasin insan hrp sewdigin yaninda olmasi en guzeli ve normal olanida budur bence bu cocugu unut sen kendi hayatina odaklan derim sewerse doner ama dondugu zamanda hemen affetme derim kiymetini bbildir ona valla heer sewiyorum desene inansa herkes ne olur dunya bilmiyorum gercekten sewgi bu zamanda karin yagip tekrar erimesi gibi olmus allah kolaylik versin neyse cok uzattim kalbnin sesini dinle ...
ıste unutulmuyoki canım ya. hanı boyle hayatında bi kişi olur cok guvendıgın kımseye guvenemezken bı anda karsına cıkar ya hayatında yasın kaç olursa olsun bı kısıye bu kadar guclu seyler hıssedersın ya; oyleydı benım ıcın. bılmıyorum duzelırmıyız ama onun da sıkıntılarını anlamaya calısıyorum kac senedr okuyo ve daha okulu bıtmems hayatını duzene koymaya calıstıkca hep onunde engeller var ve gelecegını goremıyo bu sıkıntısının asıl nedenı bu bunu da bılıyorum ama ıste su an onun sıkıntısını onunla paylasmaıyorum. bırden cekıp gıdıcek bırı deıldı cunku ınan🙁