canım bence ayrılığı düşünme çözüm yolu ara sadece sonuçta ikiniz de çok emek vermişsinizdir kolay değil öyle bir anda silip atmak.bn derim ki sana onun ailesi sana fesatlık yapıyor sen de onlara yap tabi yine onların tekniğiyle.onlar sana gıcıklık mı yapıyorlar hiç umursama kötü birşeyle r söylerlerse bi kahkaha at geç eminim daha sinir olacaklardır.gerektiğinde de lafını esirgeme öyle tepene çıkartma onları.baktılar seninle uğraşılmıyor onlar da vazgeçerler belki seninle uğraşmaktan.onlara böyle davranırken eşine en iyi şekilde davran onu ne kadar çok sevdiğini söyle işveni cilveni eksik etme ki seninle evlenmek için sabır-rsızlansın ailesini de sustursun 🙂))
haklısın aslında öyle yapmalıyım. gerçekten çok emek verdik, çok şey atlattık. ailesiyle de bişey yokmuş gibi konuşuyorum telefonda konuştuğumuzda ama ziyarete gitmiyorum, ben aramadıkça da onlar pek aramıyorlar. nişanlım konuyu açtığında çok üzülüyorum ben suçluymuşum gibi oluyor. o benim kocam olacak ama bana güvenmeden nasıl diyorum😕 çok şey atlattık daha da çok şeyin çıkacağını biliyorum ama karşılıklı güvenle atlatılır bunlar, her sinirlendiğinde sen suçlusun diyip bana tepki koyduğunda benim söylediklerime inanmadığında bunlar ufak tefek gözüküyor da olabilir ama şu anda o uzakta ve ben her şeyi tek başıma halletmeye çalışsam da olmuyor. en başta o bana inanacak inandıracakki ben de sorunları görmeyeyim duymayayım