ms_enemy Yeni Üye Üye 14 Mart 2008 #61 Ce: varmisin? yokmusun? olurrr boşaltıyım çamaşır asmayı çok seviyorum.. peki bugün biri benim yerime okula gitse (fizik okuyorum 3. sınıf) modern fizik dersine girsee varmıısn?
Ce: varmisin? yokmusun? olurrr boşaltıyım çamaşır asmayı çok seviyorum.. peki bugün biri benim yerime okula gitse (fizik okuyorum 3. sınıf) modern fizik dersine girsee varmıısn?
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 14 Mart 2008 #62 Ce: varmisin? yokmusun? ayyy ütümü aslaa yapamam... peki sen benim yaramaz oğlana bakmaya varmısın yokmusun?
Ce: varmisin? yokmusun? ayyy ütümü aslaa yapamam... peki sen benim yaramaz oğlana bakmaya varmısın yokmusun?
esena Aktif Üye Üye 14 Mart 2008 #63 Ce: varmisin? yokmusun? oy yerim onu tabi bakarım aşagıdaki sen bana bi meyve suyu getirmeye armısın yokmusun ...........
Ce: varmisin? yokmusun? oy yerim onu tabi bakarım aşagıdaki sen bana bi meyve suyu getirmeye armısın yokmusun ...........
M Misafir Forum Okuru 15 Mart 2008 #64 Ce: varmisin? yokmusun? portakal suyu içersen olur canım alttakı ıslak kek yapmaya varmısın?
esena Aktif Üye Üye 16 Mart 2008 #65 Ce: varmisin? yokmusun? varım kısss alttaki benim yerime gidip su içermisin
nisan Yeni Üye Üye 16 Mart 2008 #66 Ce: varmisin? yokmusun? seni üsengec seni varim icim bari alttaki uyumaya varmisin
M Misafir Forum Okuru 16 Mart 2008 #67 Ce: varmisin? yokmusun? hiç uykum yok canım ya alttaki benımle sabahlamaya varmısın
PaSikA Yeni Üye Üye 17 Mart 2008 #68 Ce: varmisin? yokmusun? yokum canım alttaki benimle kahvaltı etmeye varmısın...
M Misafir Forum Okuru 17 Mart 2008 #69 Ce: varmisin? yokmusun? hadı gel edelım alttakı bana sıgara almaya gıdermısın?
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 17 Mart 2008 #70 Ce: varmisin? yokmusun? asla almam sigara sağlığa zararlı hey aşağıdaki benim için güzel bir söz söylermisin?
Ce: varmisin? yokmusun? asla almam sigara sağlığa zararlı hey aşağıdaki benim için güzel bir söz söylermisin?