CaRiZmA Vip Melek Üye 10 Eylül 2008 #141 Cevap: varmisin? yokmusun? Tabiki iste yeterki, bogazim cok agriyor balli süt yapar misin bana 😀
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 11 Eylül 2008 #142 Cevap: varmisin? yokmusun? yapmam mı bidenem sana ben varımmm 😀 alttaki bana yeni bir cep telefonu almaya varmısın yokmusun...:minik:
Cevap: varmisin? yokmusun? yapmam mı bidenem sana ben varımmm 😀 alttaki bana yeni bir cep telefonu almaya varmısın yokmusun...:minik:
PaSikA Yeni Üye Üye 11 Eylül 2008 #143 Cevap: varmisin? yokmusun? varım canım senden kıymetlimi alttaki sende bana yeni bir pc almaya varmısın evdeki bozulduda
Cevap: varmisin? yokmusun? varım canım senden kıymetlimi alttaki sende bana yeni bir pc almaya varmısın evdeki bozulduda
yağmur_damlası Yeni Üye Üye 11 Eylül 2008 #144 Cevap: varmisin? yokmusun? almazmıyım CnM benim alttaki bana bulaşık makinesi alırmısın yaa valla bıktım bulaşıklardan🙂
Cevap: varmisin? yokmusun? almazmıyım CnM benim alttaki bana bulaşık makinesi alırmısın yaa valla bıktım bulaşıklardan🙂
CaRiZmA Vip Melek Üye 16 Eylül 2008 #145 Cevap: varmisin? yokmusun? Ondan kolayi mi va raldim gitti alttaki benim tatile ihtiyacim var ama islerde bekler benim yerime calisirmisin 1-2 ay ?
Cevap: varmisin? yokmusun? Ondan kolayi mi va raldim gitti alttaki benim tatile ihtiyacim var ama islerde bekler benim yerime calisirmisin 1-2 ay ?
PaSikA Yeni Üye Üye 16 Eylül 2008 #146 Cevap: varmisin? yokmusun? 1-2 ay çokmuş yav ama canım sağolsun carizmam benim çalışırım tabe 😀 alttaki sende benim yerime gece sahura kalkarmısın 😀
Cevap: varmisin? yokmusun? 1-2 ay çokmuş yav ama canım sağolsun carizmam benim çalışırım tabe 😀 alttaki sende benim yerime gece sahura kalkarmısın 😀
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 17 Eylül 2008 #147 Cevap: varmisin? yokmusun? kalkarım hayatım..nedmek..zaten ben gozlerım kaplaı uyanıom😀senın için gozlerımı acar kalkarım alllltttaaakkkiiiii...sende benım yerıme gel de azcık hastlarla ugrasana😀sadece 1 hafta😀
Cevap: varmisin? yokmusun? kalkarım hayatım..nedmek..zaten ben gozlerım kaplaı uyanıom😀senın için gozlerımı acar kalkarım alllltttaaakkkiiiii...sende benım yerıme gel de azcık hastlarla ugrasana😀sadece 1 hafta😀
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 18 Eylül 2008 #148 Cevap: varmisin? yokmusun? Yokuuuum çünkü bende aynı işten müzdaribim 😀 alttaki benim gel sen benim yerime yemek yapsanaaaa yaprmısın
Cevap: varmisin? yokmusun? Yokuuuum çünkü bende aynı işten müzdaribim 😀 alttaki benim gel sen benim yerime yemek yapsanaaaa yaprmısın
CaRiZmA Vip Melek Üye 24 Eylül 2008 #149 Cevap: varmisin? yokmusun? ben kendi yemegimi biel yapmazken am aneyse yapiym hadi alttaki sende benim icin bayram temizligini yap ama 😀
Cevap: varmisin? yokmusun? ben kendi yemegimi biel yapmazken am aneyse yapiym hadi alttaki sende benim icin bayram temizligini yap ama 😀
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 25 Eylül 2008 #150 Cevap: varmisin? yokmusun? oldu başka derdin? 😀 bana bayramlık ayakkabı almaya var mısın?😀 😀