*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 25 Haziran 2008 #101 Cevap: varmisin? yokmusun? varım dünden hazırım hemde alttaki benim için saçlarımı fönlermisin
DarkAngeL *MaWinin kankası Üye 25 Haziran 2008 #102 Cevap: varmisin? yokmusun? tabiii nedemek ama ben fön çekmeyi bilmem ki😀 düzleştirici var onunla yapsak!!😀 şişttt alttaki canımm bana çilek alerji yapar benim için bol krem şantili bir tabak çilek yemeğe varmısın? 🙂
Cevap: varmisin? yokmusun? tabiii nedemek ama ben fön çekmeyi bilmem ki😀 düzleştirici var onunla yapsak!!😀 şişttt alttaki canımm bana çilek alerji yapar benim için bol krem şantili bir tabak çilek yemeğe varmısın? 🙂
nisan Yeni Üye Üye 25 Haziran 2008 #103 Cevap: varmisin? yokmusun? varim tabiki alttaki ciglik atmaya varmisin
PaSikA Yeni Üye Üye 25 Haziran 2008 #104 Cevap: varmisin? yokmusun? varım sinirden çığlık atmak üzereyim zaten alttaki benim yerime mesaimin geri kalanını tamamlamaya varmısın
Cevap: varmisin? yokmusun? varım sinirden çığlık atmak üzereyim zaten alttaki benim yerime mesaimin geri kalanını tamamlamaya varmısın
nisan Yeni Üye Üye 25 Haziran 2008 #105 Cevap: varmisin? yokmusun? valla isterim pasikam ama bn gelinceye kadar mesainde biter isinde,üzgunum valla alttaki bugun yemek yapma maya varmisin🙂
Cevap: varmisin? yokmusun? valla isterim pasikam ama bn gelinceye kadar mesainde biter isinde,üzgunum valla alttaki bugun yemek yapma maya varmisin🙂
elifnaz Yeni Üye Üye 25 Haziran 2008 #106 Cevap: varmisin? yokmusun? varım canım yemekler annemden bu akşam Alttaki bebişime bu akşam 2 saat bakmaya varmısın?
Cevap: varmisin? yokmusun? varım canım yemekler annemden bu akşam Alttaki bebişime bu akşam 2 saat bakmaya varmısın?
nisan Yeni Üye Üye 27 Haziran 2008 #107 Cevap: varmisin? yokmusun? ne demek elifnazim seve seve alttaki beni yemege cikarmaya varmisin
esena Aktif Üye Üye 27 Haziran 2008 #108 Cevap: varmisin? yokmusun? yok çok uzaksın bu mümkün değil alttaki bana cips almaya varmısın
göknur Yeni Üye Üye 27 Haziran 2008 #109 Cevap: varmisin? yokmusun? he ben sana cips aliyim ,sende gel bana yardim et yarin tasiniyorum .Bende burda lak lak ediyorum.Alttaki sende bir zahmet yarin sende gel.
Cevap: varmisin? yokmusun? he ben sana cips aliyim ,sende gel bana yardim et yarin tasiniyorum .Bende burda lak lak ediyorum.Alttaki sende bir zahmet yarin sende gel.
nisan Yeni Üye Üye 28 Haziran 2008 #110 Cevap: varmisin? yokmusun? gelirim gelmesinede isvicredeyim ben,sen nerdesin alttaki dans etmeye varmisin
Cevap: varmisin? yokmusun? gelirim gelmesinede isvicredeyim ben,sen nerdesin alttaki dans etmeye varmisin