CaRiZmA Vip Melek Üye 19 Haziran 2008 #91 Cevap: varmisin? yokmusun? ay tabiki cok severim temizlik yapmayi 😀 altaki sen benim icin camasirlarimi ütülermisin?
Cevap: varmisin? yokmusun? ay tabiki cok severim temizlik yapmayi 😀 altaki sen benim icin camasirlarimi ütülermisin?
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 20 Haziran 2008 #92 Cevap: varmisin? yokmusun? ben yohum:yavlum:ütüyü heç sevmemde sen en eyisimi feridunu çağır alttaki bana çay yaparmısın🙂
Cevap: varmisin? yokmusun? ben yohum:yavlum:ütüyü heç sevmemde sen en eyisimi feridunu çağır alttaki bana çay yaparmısın🙂
aSqimSin Yeni Üye Üye 20 Haziran 2008 #93 Cevap: varmisin? yokmusun? yaparım tabi. çok severim ben çayı. çaysız bir gün edemem.beraber karşılıklı içersek de ne güzel olur🙂 Alttaki benim için öss ye girer misin😀
Cevap: varmisin? yokmusun? yaparım tabi. çok severim ben çayı. çaysız bir gün edemem.beraber karşılıklı içersek de ne güzel olur🙂 Alttaki benim için öss ye girer misin😀
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 20 Haziran 2008 #94 Cevap: varmisin? yokmusun? girerim girmesinede sonra yakalanırsam ne edecem alttaki asgımsın için öss girermisin ben korkuyomda
Cevap: varmisin? yokmusun? girerim girmesinede sonra yakalanırsam ne edecem alttaki asgımsın için öss girermisin ben korkuyomda
nisan Yeni Üye Üye 20 Haziran 2008 #95 Cevap: varmisin? yokmusun? valla girerdim girmesinede hic bisey bilmiyom ki,almanca olsaydi belki ama turkce derslerini aramy oktr alttaki sen asgimsin yerine öss girermisin lütfennnn
Cevap: varmisin? yokmusun? valla girerdim girmesinede hic bisey bilmiyom ki,almanca olsaydi belki ama turkce derslerini aramy oktr alttaki sen asgimsin yerine öss girermisin lütfennnn
PaSikA Yeni Üye Üye 20 Haziran 2008 #96 Cevap: varmisin? yokmusun? girerim tabi nolcak sizimi kırıcam ama kazanamazsam karışmam alttaki sende benim yerime açıköğretim sınavına girermisin :zuha:
Cevap: varmisin? yokmusun? girerim tabi nolcak sizimi kırıcam ama kazanamazsam karışmam alttaki sende benim yerime açıköğretim sınavına girermisin :zuha:
CaRiZmA Vip Melek Üye 20 Haziran 2008 #97 Cevap: varmisin? yokmusun? acikögretim ne olaki :meri: giriym canim nolacak alttaki sen benim icin aksam mac seyrederken bayragimi tutarmisin, heyecandan düsürebilirimde
Cevap: varmisin? yokmusun? acikögretim ne olaki :meri: giriym canim nolacak alttaki sen benim icin aksam mac seyrederken bayragimi tutarmisin, heyecandan düsürebilirimde
*jellibon* Daimi Üye Üye 20 Haziran 2008 #98 Cevap: varmisin? yokmusun? ne maçı olduğuna bağlı milli takımsa seve seve ama fenerbahçe dışındaysa ksr bakma canım ellerim dolu olur büyük bi ihtimal alttaki sen bütün sene günlük tutmaya varmısın?
Cevap: varmisin? yokmusun? ne maçı olduğuna bağlı milli takımsa seve seve ama fenerbahçe dışındaysa ksr bakma canım ellerim dolu olur büyük bi ihtimal alttaki sen bütün sene günlük tutmaya varmısın?
nisan Yeni Üye Üye 25 Haziran 2008 #99 Cevap: varmisin? yokmusun? yok minigim vakit yok önceden cok tutardim alttaki sen uyumaya varmisin
aSqimSin Yeni Üye Üye 25 Haziran 2008 #100 Cevap: varmisin? yokmusun? varım varrr uykum var zaten bu arada benim için össye giren arkadaşlara teşekkür ederim😀 alttaki sen bütün gün dans etmeye var mısın?😀
Cevap: varmisin? yokmusun? varım varrr uykum var zaten bu arada benim için össye giren arkadaşlara teşekkür ederim😀 alttaki sen bütün gün dans etmeye var mısın?😀