UzakMavi Yeni Üye Üye 24 Aralık 2008 #11 Cevap: UzakMavi nice yıllara teşekür ederim meleklerr 🙂:u020:
Gülümseme Yeni Üye Üye 25 Aralık 2008 #12 Cevap: UzakMavi nice yıllara nice yıllara mutluluk, sağlık, huzurla...
Monera Yeni Üye Üye 26 Aralık 2008 #13 Cevap: UzakMavi nice yıllara Bi kere kutLadım bi daa kutLamam..:seker:dermişimmm..😀 İyiKi DoğDun nan 😀 çok seviom seni bitanemmm..beynoşum.. DaRkın kurban oLur sanaaa 🙂 FazLa kaçıRma tamam..anladın sen :şerefe: Son düzenleme: 26 Aralık 2008
Cevap: UzakMavi nice yıllara Bi kere kutLadım bi daa kutLamam..:seker:dermişimmm..😀 İyiKi DoğDun nan 😀 çok seviom seni bitanemmm..beynoşum.. DaRkın kurban oLur sanaaa 🙂 FazLa kaçıRma tamam..anladın sen :şerefe:
UzakMavi Yeni Üye Üye 26 Aralık 2008 #14 Cevap: UzakMavi nice yıllara nihaha 😀 heryerde söleme nan 😀 deliiiii ayyaş sancak millet beni 😀 sayende saol kartanem kuşm bende snei çok seviorum dark of dark 😉 forever kanka
Cevap: UzakMavi nice yıllara nihaha 😀 heryerde söleme nan 😀 deliiiii ayyaş sancak millet beni 😀 sayende saol kartanem kuşm bende snei çok seviorum dark of dark 😉 forever kanka