büşra.shid Yeni Üye Üye 6 Temmuz 2011 #21 papattya' Alıntı: çok güzel düşünmüşsün cnm verdim repini Genişletmek için tıkla ... rca ederim canım bende verdim 🙂 hayırlı olsun 😉
papattya' Alıntı: çok güzel düşünmüşsün cnm verdim repini Genişletmek için tıkla ... rca ederim canım bende verdim 🙂 hayırlı olsun 😉
zenas61 Yeni Üye Üye 6 Temmuz 2011 #22 büşraşit<3' Alıntı: buyur repin güle güle kullan 🙂 ama bende istereeeem 🙂 Genişletmek için tıkla ... ama benim replerim hala 0 görünüyo büşra niye böyle oldu ki
büşraşit<3' Alıntı: buyur repin güle güle kullan 🙂 ama bende istereeeem 🙂 Genişletmek için tıkla ... ama benim replerim hala 0 görünüyo büşra niye böyle oldu ki
büşra.shid Yeni Üye Üye 6 Temmuz 2011 #24 sayı olarak görünmüyo sanırım bu profillerde ama yukarda bildirimler ayarlar die bi bölüm var orada ayarlara girin karşınıza direk rep puanları çıkıyor orada görünür,bu arada verdm repini 🙂
sayı olarak görünmüyo sanırım bu profillerde ama yukarda bildirimler ayarlar die bi bölüm var orada ayarlara girin karşınıza direk rep puanları çıkıyor orada görünür,bu arada verdm repini 🙂